25 waddenvacatures voor jou

Ben jij gek van fietsen en houdt je van contact met mensen? Solliciteer dan nu!

9 okt 2020 - 28 aug 2021
Vlieland

Leerplek in de keuken op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

Lijkt jou een stage bij Hotel Schylge op Terschelling helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Terschelling

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage bij Hotel Schylge op Terschelling helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

Ben jij een ervaren fietsmonteur en sta je open voor een nieuwe uitdaging op het prachtige eiland Schiermonnikoog? Kom werken bij Soepboer rijwielverhuur!

19 okt 2020 - 1 okt 2021
Schiermonnikoog

Ben jij toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Kom werken op Vlieland! Restaurant De Dining zoekt voor seizoen 2021 (1e) medewerkers voor de bediening.

1 apr 2021 - 31 dec 2021
Vlieland

Per ingang van maart / april 2021 zoeken wij ter ondersteuning van onze chef kok een zelfstandig werkende kok met ervaring. 

1 apr 2021 - 1 nov 2021
Vlieland

Kerst vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie? Wij gaan er voor! Wil jij dit ook, kom dan werken als medewerker bediening bij Paviljoen De Walvis.

18 dec 2020 - 31 dec 2021
Terschelling

Heb jij ook zo'n zin in een gezellige kerst op een prachtige locatie? Zoek niet verder en kom werken bij Paviljoen De Walvis. Per ingang van december zoeken wij een fulltime kok.

18 dec 2020 - 31 dec 2021
Terschelling

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage in Hotel Schylge op Terschelling helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Terschelling

Voor onze ijssalon zijn wij opzoek naar leuke collega's voor de weekenden en schoolvakanties! Heb jij zin een een leuke tijd op Schiermonnikoog, lees dan verder en solliciteer!

1 feb 2021 - 31 dec 2021
Schiermonnikoog

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per ingang van het voorjaar 2021 gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

19 okt 2020 - 1 nov 2021
Ameland

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Heb jij de aankomende kerstvakantie nog geen plannen en wil je wat geld verdienen? En ben jij gastvrij, gemotiveerd en enthousiast? Ga bij ons aan de slag op de Waddeneilanden!

18 dec 2020 - 4 jan 2021
Vlieland

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie? Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken? Vind jij het een uitdaging om de ene dag a la carte te koken in ons fine-dining restaurant ‘Op West’, de volgende dag een dinerbuffet voor 300 personen, de dag erna een catering op locatie en de volgende ochtend onze gasten weer te voorzien van een uitgebreid ontbijtbuffet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Terschelling

Ten behoeve de project schoonmaak van een recreatiepark op Ameland, zijn wij op zoek naar een schoonmaak achterwacht. In deze functie ben jij aanspreek punt voor schoonmaak klachten. Je bent communicatief vaardig en weet snel en hulpvaardig een schoonmaak klacht op te lossen.

19 okt 2020 - 1 nov 2021
Ameland

Zie jij het wel zitten om in een gezellig en hecht team te werken en heb je een frisse en enthousiaste uitstraling? Heb je zin een uitdagende baan op een pracht locatie? Dan zoeken we jou!  

9 okt 2020 - 1 jan 2022
Texel

Strandpaviljoen Kaap Noord Texel zoekt toppers voor keuken, bediening en afwas. Fulltime maar ook voor weekenden en vakanties

9 okt 2020 - 1 dec 2021
Texel

Summer is a state of mind! Ben jij klaar voor een leuke tijd op een supergezellig eiland, werk je graag in teamverband en lijkt het je leuk om bij onze bakkerij te werken? Dan is deze gezellige baan op het prachtige Vlieland jouw kans! Let op huisvesting is aanwezig!

9 okt 2020 - 30 nov 2021
Vlieland

Vrolijk, multi-inzetbaar en alles voor een glimlach!

9 okt 2020 - 1 sep 2021
Schiermonnikoog

Heb jij affiniteit met verkopen, passie voor fashion en loop jij graag in de hipste musthaves? Kom werken bij Sake Store op Terschelling!

9 okt 2020 - 30 sep 2021
Terschelling

Leerplek in de bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

WestCord Hotel Noordsee is op zoek naar een stagiaire voor de keuken

Word jij de nieuwe stagiaire in de keuken van Strandpaviljoen ’t Badhuys?

Vlieland

Wil jij stage lopen bij de leukste strandtent van Nederland? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland