41 waddenvacatures voor jou

Jij begrijpt dat stoffen meer is dan op je sokken door het huis sloffen. Dan voel jij je als schoonmaaktijger bij Hotel Tatenhove op je plek!

1 jun 2020 - 1 okt 2020
Texel

Wil jij de zomer goed beginnen, lekker werken en geld sparen. Waar wacht je nog op! Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlakbij het strand!

4 jun 2020 - 30 nov 2021
Vlieland

Is gastvrijheid jouw tweede natuur? Creëer jij samen met jouw creatieve collega’s van de keuken een smaakvolle culinaire beleving voor jouw gasten? Als ontbijt- bediening medewerker kun jij je helemaal laten gaan!

5 jun 2020 - 1 okt 2020
Texel

Hotel Zeezicht Vlieland is op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers bediening. Wij bieden zowel full-time als parttime functies aan het gehele jaar door. Heb jij passie voor horeca en ben jij beschikbaar t/m november, lees dan snel verder!

1 aug 2020 - 31 dec 2020
Vlieland

Barst je van de creativiteit als het gaat om het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren? Word jij geïnspireerd door de Vlielandse natuur en uitzicht op zee? Als zelfstandig kok bij OOST kook jij de sterren van de hemel!

1 jun 2020 - 30 sep 2020
Vlieland

Werken op de mooiste plek van Vlieland dat doe je bij Strandpaviljoen OOST. Met uitzicht op zee en nét niet met je voeten in het zand. Lijkt jou dit fantastisch en ben jij die vlotte, en ervaren medewerker in de bediening? Solliciteer!

1 jun 2020 - 30 sep 2020
Vlieland

Zoek jij een leuke baan op Vlieland? Aan de zuidkant van het Waddeneiland, midden in de historische Dorpsstraat vind je Puur Vlieland. Met het terras gelegen aan de Waddenzee is het hier waar jij onze gasten op zijn puurst kunt laten genieten.

1 jun 2020 - 30 sep 2020
Vlieland

Heb jij een passie voor koken en wil jij ons culinaire team versterken? Welkom bij Zeezicht. Wij zoeken collega’s voor in de keuken, parttime & fulltime, met 'n passie voor koken. Weet jij ieders hart voor je te winnen met jouw kookkunsten, dan zijn wij een match!

1 jun 2020 - 1 jun 2021
Vlieland

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met toekomst perspectief en huisvesting op Texel aan. Wij zoeken medewerkers die tot eind augustus of langer kunnen blijven werken.

1 jun 2020 - 1 nov 2020
Texel

Is opgeruimd staat netjes ook jouw motto? Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet!

1 jun 2020 - 31 dec 2020
Ameland

Strandhotel Seeduyn op Vlieland is op zoek naar een stagiair Meeting & Events. Als stagiair Meeting & Events ondersteun jij de afdeling reserveringen bij het gehele offerte traject van aanvraag tot aftersales.

Vlieland

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage in Hotel Schylge op Terschelling helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Terschelling

WestCord Hotel Noordsee is op zoek naar een stagiaire voor de front office.

Stage Schoonheidsspecialiste bij Hotel Schylge Terschelling!

Terschelling

Lijkt jou een stage bij Hotel Schylge op Terschelling helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Terschelling

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage bij Hotel Schylge op Terschelling helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

WestCord Aparthotel Boschrijck is op zoek naar een stagiaire voor de front office.

Terschelling

Leuk werk op Texel! Voor pittige collega's is er bijna het gehele jaar door plaats bij Strandpaviljoen Paal 28. Ervaring is niet altijd belangrijk. Motivatie, inzet en een prettige persoonlijkheid des te meer!

1 jun 2020 - 1 jun 2021
Texel

Vacature keukenhulp / kok bij Paal 28! Een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige werkomgeving met uitzicht op het mooiste strand van Nederland.

1 jun 2020 - 1 jun 2021
Texel

Hotel Schylge is opzoek naar een leuke en enthousiaste Duty manager stagiair. Heb jij altijd al een stage gewild op een unieke locatie?

Terschelling

Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? De kookstijl van Bij Jef is modern, licht, met een klassieke basis, waarbij de ingrediënten voornamelijk afkomstig zijn van het eiland. Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Kom dan werken Bij Jef! Wij zoeken koks, keukenhulpen en afwassers.

1 jun 2020 - 1 sep 2020
Texel

Zijn de woorden gedreven,ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek? Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd.

1 jun 2020 - 1 sep 2020
Texel

Dankzij jou kunnen onze gasten iedere dag ongehinderd genieten van al het moois BIJ JEF. Begin jij graag opgeruimd en netjes de dag? BIJ JEF zoekt collega's voor de huishoudelijke- en algemene dienst voor het gehele seizoen en voor langere tijd.

1 jun 2020 - 1 sep 2020
Texel

Strandpaviljoen Kaap Noord Texel zoekt toppers voor keuken, bediening en afwas. Fulltime maar ook voor weekenden en vakanties

1 jun 2020 - 1 dec 2021
Texel

Heb jij een grote passie voor koken en houd jij ervan om van ieder gerecht een waar kunstwerk te maken. Bij culinair restaurant Paal 17 De Eerste Etage kun jij jouw skills verder te ontwikkelen in een unieke werkomgeving met uitzicht op zee.

1 jun 2020 - 1 mrt 2021
Texel

Heb je passie voor de horeca? Ben je 100% gastheer/gastvrouw? Zoek je een leuke baan in een hecht team en wil jij het nieuwe gezicht zijn in een uniek bedrijf op een inspirerende locatie? Reageer dan op deze oproep!

1 jun 2020 - 1 okt 2020
Texel

Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor koken? Lees dan snel verder!

1 jun 2020 - 1 sep 2020
Texel

Kok bij Paal 17! Een baan waarin creativiteit en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Ben jij enthousiast, hou je van een uitdaging, weet jij van aanpakken, heb je passie voor en ervaring in koken? Lees dan snel verder!

1 jun 2020 - 1 okt 2020
Texel

Voor onze ijssalon zijn wij opzoek naar leuke collega's voor de weekenden en schoolvakanties! Heb jij zin een een leuke tijd op Schiermonnikoog, lees dan verder en solliciteer!

1 jun 2020 - 31 okt 2020
Schiermonnikoog

Weet jij van aanpakken en ben je niet bang voor een vuile vaat? Kom werken als afwasser bij Paal 17.

1 jun 2020 - 1 okt 2020
Texel

Werk je graag met verse producten, maak je graag originele gerechten, leer je graag bij, door toegepaste technieken in de keuken en hou je van wat drukte in de zaak? Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.

1 jun 2020 - 31 okt 2020
Vlieland

Een gezellige horecabaan op Schiermonnikoog! Wij zoeken een leuke collega in de bediening voor de periode juli tot en met september. Werken op Schier is een ervaring die je niet wilt missen!

1 jul 2020 - 30 sep 2020
Schiermonnikoog

Leerplek in de bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

Strandhotel Seeduyn is opzoek naar een leuke en enthousiaste duty manager stagiair.

Vlieland

WestCord Hotel Noordsee is op zoek naar een stagiaire voor de keuken

Strandhotel Seeduyn beschikt over een eigen Wellness Center genaamd Wellcome Wellness. Voor dit Wellness Center zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair(e). Zie jij jezelf al stage lopen in dit hotel? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

Word jij de nieuwe stagiaire in de keuken van Strandpaviljoen ’t Badhuys?

Vlieland

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een kok die ons paviljoen op de culinaire kaart komt zetten en vanaf juni/juli tenminste tot einde seizoen of langer op Ameland wil blijven werken.

1 jun 2020 - 1 jun 2021
Ameland

Ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame stageplek? Kom werken op Ameland!

Wil jij stage lopen bij de leukste strandtent van Nederland? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland