27 waddenvacatures voor jou

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk. Wie wil dit nu niet!

Terschelling

Ben jij energiek, spontaan, toegankelijk en creatief?

Vlieland

Wil jij na de lockdown lekker komen knallen in de Texelse horeca? Strandpaviljoen Kaap Noord Texel zoekt toppers voor keuken, bediening en afwas. Fulltime maar ook voor weekenden en vakanties.

1 apr 2021 - 1 dec 2021
Texel

Zodra het weer kan en mag gaan we open! Ambrosijn kan jouw hulp dan goed gebruiken, wij zoeken leuke collega's voor de weekenden en schoolvakanties maar ook voor het gehele seizoen! Ben jij toe aan leuke tijd op Schiermonnikoog, lees verder en solliciteer!

1 mrt 2021 - 31 dec 2021
Schiermonnikoog

Wil jij werken op een eiland waar altijd wat te beleven valt? Word 1e bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

15 feb 2021 - 1 mrt 2022
Ameland

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

1 apr 2021 - 1 dec 2021
Terschelling

Zie jij jezelf al bij Pearle werken? Dankzij jouw enthousiasme, betrouwbaarheid en gevoel voor service verlaat zelfs de meest veeleisende klant met een glimlach de winkel.

8 jan 2021 - 1 jan 2022
Texel

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per ingang van het voorjaar 2021 gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

15 jan 2021 - 1 nov 2021
Ameland

Werk je graag met verse producten, maak je graag originele gerechten, leer je graag bij en hou je van wat drukte in de zaak? Dan ben je bij De Dining aan het goede adres.

1 apr 2020 - 1 nov 2020
Vlieland

Waar wij aan denken, een druk en gezellig seizoen vanaf medio maart! Zoek jij een leuke baan op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een leuke baan, een goed salaris, een prettige werksfeer op een schitterende locatie!

15 mrt 2021 - 1 nov 2021
Texel

Wij zijn op zoek naar representatieve enthousiaste (allround) medewerkers voor een supermarkt op Schiermonnikoog. Wil jij graag deel uitmaken van een ijzersterk team en oergezellige tijd op Schiermonnikoog beleven? Lees dan verder!

1 mei 2021 - 1 okt 2021
Schiermonnikoog

Word jij de nieuwe stagiaire in de keuken van Strandpaviljoen ’t Badhuys?

Vlieland

Wil jij stage lopen bij de leukste strandtent van Nederland? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

Handige Harry, zo word jij ook wel genoemd. Waarschijnlijk is dit ook de reden dat je een technische opleiding bent gaan volgen.

Vlieland

Is koken jouw passie en ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Zodra de maatregelen versoepelen kunnen wij jou deze baan aanbieden!

1 mrt 2021 - 1 dec 2021
Schiermonnikoog

Een fijne & goed onderhouden fiets, dát is een voorwaarde voor een prettige vakantie op Schiermonnikoog. Met drie vestigingen en 4000 huurfietsen betekent dit iedere dag een nieuwe uitdaging. Ga jij deze uitdaging aan?

1 feb 2021 - 1 feb 2022
Schiermonnikoog

Baan óf bijbaan als horeca medewerker op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

Leerplek in de bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Terschelling

Leerplek in de keuken op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage op Vlieland helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

Het is zover, je stage begint bijna en jij bent druk opzoek naar de stage van je dromen. Lijkt jou een stage bij Hotel Schylge op Terschelling helemaal geweldig? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vlieland

Na de lockdown kan het weer; koken bij Paal 28! Heb jij de "Paal 28 style", is voor jou niets te dol en sta jij je mannetje tijdens een drukke lunch of diner? Wij bieden jou een leuke baan op één van de gezelligste en meest bezochte strandpaviljoens van Noord-Holland.

1 mrt 2021 - 1 mrt 2022
Texel

Na de lockdown bieden wij volop leuk werk op Texel! Voor pittige collega's is er bijna het gehele jaar door plaats bij Strandpaviljoen Paal 28. Ervaring is niet altijd belangrijk. Motivatie, inzet en een prettige persoonlijkheid des te meer!

1 mrt 2021 - 1 mrt 2022
Texel

Ben jij toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Kom werken op Vlieland! Restaurant De Dining zoekt voor seizoen 2021 (1e) medewerkers voor de bediening.

1 apr 2021 - 31 dec 2021
Vlieland

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken als medewerker bediening bij Paviljoen De Walvis.

1 mrt 2021 - 31 dec 2021
Terschelling

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken als kok bij Paviljoen De Walvis.

1 mrt 2021 - 31 dec 2021
Terschelling