Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Verkoopmedewerker (incl huisvesting Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! In tegenstelling tot de super aan het vaste land bieden wij fulltime werk en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling!

1 aug 2020 - 1 aug 2021
Terschelling

Kok / Zelfstandig werkend kok

Is koken jouw passie en ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Kom dan werken op Schiermonnikoog!

1 aug 2020 - 1 aug 2021
Schiermonnikoog

Schoonmaker vakantiewoningen (parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken een gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

7 jul 2020 - 7 jul 2021
Ameland

Keukenhulp / kok op Texel

Zoek jij een leuke baan waarin jij jouw kooktalent verder kan ontwikkelen? Kom werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige familierestaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Wij zoeken medewerkers die tot eind augustus of langer kunnen blijven werken.

3 jul 2020 - 31 okt 2020
Texel

Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt. Waar je kan werken met plezier en liefde voor het vak en collegialiteit het sleutelwoord is. Word kok op Ameland!

14 jul 2020 - 1 jul 2021
Ameland

Top kok strandpaviljoen!

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een kok die ons paviljoen op de culinaire kaart komt zetten en vanaf juni/juli tenminste tot einde seizoen of langer op Ameland wil blijven werken.

14 jul 2020 - 1 jun 2021
Ameland

Schoonmaak-KRACHT! Huishouding Hotel (parttime)

Is opgeruimd staat netjes ook jouw motto? Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet!

14 jul 2020 - 31 dec 2020
Ameland

Fulltime bediening topper op Texel

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met toekomst perspectief en huisvesting op Texel aan. Wij zoeken medewerkers die tot eind augustus of langer kunnen blijven werken.

14 jul 2020 - 1 nov 2020
Texel