Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Kok / Zelfstandig werkend kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Is koken jouw passie en ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Zodra de maatregelen versoepelen kunnen wij jou deze baan aanbieden!

1 mrt 2021 - 1 dec 2021
Schiermonnikoog

Medewerker Supermarkt (verblijf op Schiermonnikoog)

Wij zijn op zoek naar representatieve enthousiaste (allround) medewerkers voor een supermarkt op Schiermonnikoog. Wil jij graag deel uitmaken van een ijzersterk team en oergezellige tijd op Schiermonnikoog beleven? Lees dan verder!

1 mei 2021 - 1 okt 2021
Schiermonnikoog

Schoonmaker vakantiewoningen (2021 parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken per ingang van het voorjaar 2021 gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

15 jan 2021 - 1 nov 2021
Ameland

1e medewerker bediening (jaarcontract + huisvesting Ameland)

Wil jij werken op een eiland waar altijd wat te beleven valt? Word 1e bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig!

15 feb 2021 - 1 mrt 2022
Ameland