Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Pizzabakker Ameland (Fulltimeincl huisvesting)

De perfecte pizza begint met een goede bodem. Een goede bodem begint bij het beste deeg! Onze pizza's worden traditioneel bereid, met zorg en aandacht voor het lekkerste resultaat! Voor dit restaurant zoeken wij per ingang van mei / juni een ervaren pizzabakker!

1 jul 2020 - 1 jul 2021
Ameland

Keukenhulp / kok op Texel

Zoek jij een leuke baan waarin jij jouw kooktalent verder kan ontwikkelen? Kom werken als kok of keukenhulp bij dit reuzegezellige familierestaurant in de Koog! Als kok of keukenhulp werk je onder leiding van ervaren koks die jou alle fijne kneepjes van de Texelse keuken kunnen bijbrengen! Wij zoeken medewerkers die tot eind augustus of langer kunnen blijven werken.

1 jul 2020 - 1 nov 2020
Texel

Zelfstandig kok (incl huisvesting op Ameland)

Ben jij op zoek naar de baan die het verschil maakt. Waar je kan werken met plezier en liefde voor het vak en collegialiteit het sleutelwoord is. Word kok op Ameland!

29 jun 2020 - 1 jul 2021
Ameland

Keukenhulp strandpaviljoen!

Zie jij een zomer op Ameland wel zitten en ben je toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een keukenhulp die ons kan ondersteunen bij het klaarmaken van (frituur) gerechten.

26 jun 2020 - 31 okt 2020
Ameland

Zelfstandig kok / sous eetcafé

Voor een gezellig eetcafé in Nes op Ameland zoeken wij een ervaren kok!

22 jun 2020 - 1 jul 2021
Ameland

Medewerker bediening strandpaviljoen

Uitgestrekte vergezichten, de weerspiegeling van de zon op het water, een korrel zand tussen je tenen. Jouw enige zorg is dat wolkje voor de zon! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen en ben je ervaren in de bediening. Dan is deze baan op Ameland jouw kans!

15 jun 2020 - 30 sep 2020
Ameland

Huishouding Hotel Restaurant Ameland (incl huisvesting)

Kom werken op Ameland! Voor een hotel café restaurant op Ameland zijn wij per ingang van half juni op zoek naar een leuke collega voor ons housekeeping team.

16 jun 2020 - 31 okt 2020
Ameland

Top kok strandpaviljoen!

Toe aan een ander uitzicht? Voor een strandpaviljoen op Ameland zoeken wij een kok die ons paviljoen op de culinaire kaart komt zetten en vanaf juni/juli tenminste tot einde seizoen of langer op Ameland wil blijven werken.

1 jun 2020 - 1 jun 2021
Ameland

Schoonmaak-KRACHT! Huishouding Hotel (parttime)

Is opgeruimd staat netjes ook jouw motto? Een smetteloos verblijf voor de hotelgasten daar doe je het voor. Samen met het ons zorg jij er voor dat het Hotel er pico bello uitziet!

1 jun 2020 - 31 dec 2020
Ameland

Fulltime bediening topper op Texel

Combineer het eilandleven met jouw gave om anderen een unieke ervaring te bezorgen. Zit horeca in jouw bloed? Kom werken bij het leukste familierestaurant van de Koog! Wij bieden een baan met toekomst perspectief en huisvesting op Texel aan. Wij zoeken medewerkers die tot eind augustus of langer kunnen blijven werken.

1 jun 2020 - 1 nov 2020
Texel