Waddenvacatures recruitment

Wie zijn wij

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en jonge professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Dit met met name voor vacatures in horeca & recreatie maar ook detailhandel, bouw- installatie & aannemerij. Ga jij de uitdaging aan een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden, wij helpen je graag bij vinden van een Wadden-vacature die bij je past!

Wat we bieden

Wij bieden zowel vast als tijdelijk werk op de Waddeneilanden. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden hebben wij de baan die jij zoekt vaak zo gevonden. Wij houden daarbij rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring en bieden enkel de juiste baan met bijpassende voorwaarden aan.

Onze vacatures

Verkoopmedewerker (incl huisvesting Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! Wij bieden fulltime werk, huisvesting en natuurlijk een geweldige tijd op Terschelling aan!

14 sep 2020 - 1 aug 2021
Terschelling

Kok / Zelfstandig werkend kok (incl huisvesting)

Is koken jouw passie en ben jij op zoek naar een leuke baan als kok waar jouw creativiteit en passie voor vers en ambacht tot zijn recht komt? Kom dan werken op Schiermonnikoog!

14 sep 2020 - 1 aug 2021
Schiermonnikoog

Bediening medewerker (incl huisvesting)

Ben jij het zonnetje in huis en is horeca helemaal jouw ding? Kom werken op een van de pareltjes van het noorden, Schiermonnikoog! Met de zon op je gezicht en de wind in de haren beleef jij een naseizoen om nooit te vergeten.

14 sep 2020 - 31 okt 2020
Schiermonnikoog

Keukenmedewerker Terschelling

Kom jij de kunst af kijken van onze koks en kun jij tot eind oktober of langer blijven werken, word keukenmedewerker op Terschelling!

14 sep 2020 - 30 sep 2020
Terschelling

Bediening / Barista strandpaviljoen (huisvesting)

Uitgestrekte vergezichten, de weerspiegeling van de zon op het water, een korrel zand tussen je tenen. Jouw enige zorg is dat wolkje voor de zon! Houd jij van de Waddeneilanden en die heerlijke vakantie-vibe op zonnige stranddagen en ben je ervaren in de bediening. Dan is deze baan op Ameland jouw kans!

14 sep 2020 - 31 dec 2021
Ameland

Schoonmaker vakantiewoningen (parttime)

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Wij zoeken een gemotiveerde medewerkers voor de wisselschoonmaak van vakantieverblijven.

14 sep 2020 - 1 sep 2021
Ameland

Huishouding medewerker Ameland (parttime)

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan voor c.a. 2 dagen per week? Voor dit gezellige Hotel zoeken wij een enthousiaste medewerker die van aanpakken weet!

21 sep 2020 - 30 sep 2020
Ameland

Medewerker Bediening (huisvesting aanwezig)

Zoek jij een baan waarin jij het beste in jezelf naar boven kan halen? Kom per werken als bediening medewerker op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

14 sep 2020 - 31 dec 2020
Schiermonnikoog

Bediening medewerker parttime

Een culinaire reis om de wereld, het kan op Ameland. Kom jij ons helpen om gasten te laten genieten van onze wereldgerechten?

14 sep 2020 - 31 dec 2021
Ameland