Bediening medewerker grillrestaurant

Wil jij werken bij een bedrijf waar altijd wat te beleven valt? Word bediening medewerker op Ameland! Huisvesting is aanwezig! Wij zoeken een collega die het seizoen of jaarrond bij ons kan komen werken.

Publicatiedatum: 20 mei 2024
Ameland
9164KA
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
14,00 per uur
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Voor ons team zoeken wij iemand in de bediening. Door jouw gastvrije houding komt iedereen graag weer terug bij ons. Kwaliteit staat bij jou voorop en je vindt het leuk om hierover te sparren met je collega’s. Je werkt in een klein team, waardoor het belangrijk is dat je je collega’s helpt daar waar nodig is. Maar het allerbelangrijkste is dat je een gezellige aanwinst bent voor het team. 

Wat we van jou verwachten

Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de horeca, gastvrijheid of recreatie branche. Wij zoeken kandidaten die op zoek zijn naar een baan voor langere termijn, Nederlands spreken en parttime of fulltime willen komen werken. Let op: wij zoeken Nederlands sprekende kandidaten voor deze vacature

Wat we je bieden


  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%

  • Het loon voor een ervaren kracht van 21 jaar en ouder bedraagt minimaal € 14,- per uur

  • beloning tussen schaal 3-5, afhankelijke van je kunnen en je werkervaring

  • uren in overleg ‘s avonds en voornamelijk in de weekenden

  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s

  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf

  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig

  • huisvesting tegen schappelijke vergoeding


 

Wie we zijn

Ons restaurant, Neighbours Grill & Bites, is gevestigd tussen het dorp en het strand van Buren op Ameland. Er hangt een vriendelijke, stoere, eigentijdse en robuuste sfeer. Wij staan bekend om ons eigen Amelander lamsvlees. Daarnaast werken we met pure, verse en eerlijke producten, zoveel mogelijk van het eiland zelf of uit de Waddenstreek. Onder hetzelfde dak bevindt zich ook onze drukbezochte Snackcounter. Deze is beroemd om zijn heerlijke ambachtelijke burgers van de lavagrill.

Informatie sollicitatie

Spreekt ons restaurant en de functie jou aan, wij vertellen je graag meer over dit bedrijf en over de functie. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we spoedig contact met je op!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden