Strandpaviljoen zoekt bedieningsmedewerker!

Werken met je haren in de wind, met je snoet in de zon en zandkorrels tussen de tenen. Dat is werken op hét strandpaviljoen van Ameland!

Publicatiedatum: 21 apr 2024
Ameland
9164KA
32 - 38 uur
Havo
fulltime
14,00 per uur
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening zijn jouw houding en uitstraling bepalend voor de eerste indruk op onze gasten. Jouw gasten geef je graag een welkom gevoel zodat ze nog een keertje ons strandpaviljoen willen komen bezoeken. Je weet het overzicht te bewaren en houd je hoofd koel op piekmomenten. Daarnaast heb je oog voor detail. Voordat mensen willen vragen of ze mogen bestellen, heb jij – initiatiefrijk  zoals je bent – hun wensen al genoteerd. 

Wat we van jou verwachten

Gemotiveerd, enthousiast en collegiaal zijn voor ons belangrijke steekwoorden. Je bent beschikbaar van maart of april en tot en met oktober inzetbaar. Voor de functie is het van belang dat je goed Nederlands spreekt en je ook goed kunt redden in de Duitse of Engelse taal.

Wat we je bieden

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen een toeslag van 100%
  • een goed onderhouden paviljoen wat resulteert in een mooie werkplek.
  • beloning tussen schaal 3-4, afhankelijk van je kunnen en je ervaring
  • aantal uren in overleg
  • gezellige werkomgeving met leuke collega’s
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs
  • gratis gebruik van strandfaciliteiten, zoals surfplanken, subs en strandbedjes

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

Informatie sollicitatie

Geef jij de gasten van het strandpaviljoen graag een warm welkom dan heten wij jou graag welkom in ons team. Wil je meer weten over de functie en het bedrijf, wij vertellen je graag meer!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden