Medewerkers bediening (m/v)

Wij als leukste Grand Café van Vlieland zijn op zoek naar harde, gezellige en enthousiaste medewerkers! Wij zijn per direct op zoek naar een horeca topper die wel van wanten weet en voor een langere periode beschikbaar is.

Publicatiedatum: 25 nov 2022
16 nov 2022 - 16 nov 2023
Vlieland
8899AD
20 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jouw doel als medewerker bediening is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Je zorgt samen met jouw collega's voor een stralende zaak, allemaal met maar één doel: gasten verwonderen met je uitstekende service. Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met de tofste collega's in een gezellige omgeving. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Geen dag is hetzelfde!

Wat we van jou verwachten

  • 24 tot 40 uur p/w de tijd om bij ons te werken;
  • Enthousiasme en spontaniteit, dit zijn jouw eigenschappen!
  • Passie voor de horeca; je wilt mensen het naar hun zin maken

Wat we je bieden

  • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;
  • Je kunt het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand of met een tandem, desniettemin, je krijgt van ons een excursiestempelkaart;
  • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin;
  • Wat spieren bij kweken naast het werken, dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland!
  • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren!
  • Naast de managers hebben we ook super leuke collega’s, die je na een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie!
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team activiteiten gedurende het seizoen!

Wie we zijn

Grand Café De Oude Stoep is onderdeel van familiebedrijf Holding Gebroeders Houter en heeft uiteenlopende bedrijven, bestaande uit restaurants, kledingwinkels, hotel, discotheek, zeehondentochten en fietsenverhuur. De Gebroeders Houter heeft maar één doel: we willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven. 

Grand Café De Oude Stoep bevindt zich middenin de pittoreske dorpsstraat van Vlieland. Een echt Vlielands Grand Café met een terras met uniek uitzicht op de Waddenzee. Grand Café De Oude Stoep staat voor bourgondisch lekker. Afgelopen jaar is het restaurant verbouwd waardoor we nog meer gasten kunnen ontvangen. Dit zorgt voor een nog grotere uitdaging!  Hopelijk zien we jou snel om ons team te komen versterken!

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren? Leuk! Stuur dan een email of een appje dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

E-mail: werken@gebroedershouter.nl
Telefoon/Whatsapp: 06-27 20 02 06

Soliciteer via WhatsApp