Medewerkers bediening (m/v)

Neem je een tussenjaar? Ga je dit jaar online college volgen en wil je daarnaast werken op het mooiste Waddeneiland? Als jij voor horecapassie en een goed humeur zorgt, zorgen wij voor de rest. Vast salaris, collega's waar je blij van wordt, zon, zee en strand.

Publicatiedatum: 23 feb 2021
1 apr 2021 - 1 okt 2020
Vlieland
8899AD
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Als medewerker bediening weet je op een leuke en professionele wijze gasten te onderhouden en van persoonlijke service te voorzien.Je verleent gastvrijheid op een ongedwongen en toch representatieve manier waarbij de gast in het middelpunt staat. Je zorgt samen met jouw collega's voor een stralende zaak, allemaal met maar één doel: gasten verwonderen met je uitstekende service. Alles voor een glimlach noemen we dat.

Wat we van jou verwachten

Je bent flexibel beschikbaar, zowel overdag, in de avonden als in de weekenden;Meer dan uitstekende communicatieve vaardigheden;Klantgerichtheid, aanpassings- en inlevingsvermogen;Je deelt onze obsessie voor klanttevredenheid, gastvrijheid en service;Minimaal mbo 4-werk en -denkniveau.

Wat we je bieden

Het salaris is conform de horeca cao;Parttime of fulltime is beide mogelijk;Werken op een dynamische plek, dichtbij aankomst boot en uitzicht over de Waddenzee;Huisvesting op het mooiste Waddeneiland;Reiskostenvergoeding van je bootkaartje;Ongekend goede werksfeer;Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open;Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt;Een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland.

Wie we zijn

Grand Café De Oude Stoep bevindt zich middenin de pittoreske dorpsstraat van Vlieland. Een echt Vlielands Grand Café met een terras met uniek uitzicht op de Waddenzee.Grand Café De Oude Stoep staat voor bourgondisch lekker!

Informatie sollicitatie

Interesse of meer informatie: Mail of bel Matthijs (info@grandcafevlieland.nl/ 06-27200207)Sollicitatieprocedure 1. SolliciteerLeuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.2. Telefonisch interviewEén van onze managers belt je op om kennis te maken.3.KennismakingsdagKruip in de rol van de functie waar je op solliciteert, kom een dag werken en je komt erachter dat je niet meer weg wilt.4. ContractvoorstelWe doen je een aanbod.5. In dienstEven een krabbeltje en klaar. Welkom!

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden