Zelfstandig werkend kok bij De Branding op Terschelling (incl. Huisvesting)

Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken bij De Branding ervaren wij dan ook als een feest, het enige wat vaststaat is dat het uitzicht iedere dag uniek is.

Publicatiedatum: 20 mei 2024
1 jun 2024 - 1 jun 2025
Terschelling
8891JG
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ons paviljoen is gelegen op het strand bij van Midsland aan Zee. Omdat het paviljoen op palen staat, zijn we bijna het hele jaar geopend.

Bij De Branding is geen dag hetzelfde; het uitzicht op strand en zee is iedere dag uniek. En zo benaderen wij onze gasten: op onze unieke manier. Samen met het team zorg je iedere dag voor dat gouden randje.

Wij zijn per direct opzoek een kok, voor het seizoen en/of het gehele jaar. Als kok bij de branding zorg je voor een goed voorbereide keuken zodat tijdens lunch en diner alles op rolletjes blijft lopen. Je bedient moeiteloos de grill, steamer, of frituur en hebt kennis van de producten waarmee je werkt.

Wat we van jou verwachten

Wij willen ons team graag uitbreiden met een zelfstandig werkend kok. Ben jij een aanpakker en gek op de horeca? Vind je het leuk om te werken in een veelzijdig en gestructureerd bedrijf met een dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat we je bieden

Bij de Branding werk je tegen een eerlijk salaris, gebaseerd op leeftijd en ervaring. Maar we bieden meer: je werkt op een van de mooist denkbare plekken van Nederland; aan het Noordzeestrand van Terschelling. Als team hebben we er plezier in om onze gasten te laten genieten en met een fijne beleving en herinnering weer naar huis te laten gaan. Bij de Branding is organiseren en structuren ons talent en alles op rolletjes laten lopen onze passie. Zo kun jij doen wat je leuk vindt; prettig werken in één van onze veelzijdige functies op een unieke locatie.

Wie we zijn

Ons paviljoen is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Omdat het paviljoen op palen staat, zijn we bijna het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken bij de Branding is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Informatie sollicitatie

Word je enthousiast van het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Anne Roos via onderstaand sollicitatieformulier of anneroos@strandpaviljoendebranding.nl en stuur informatie over jezelf, je CV, waarom je het leuk lijkt om in de Branding te komen werken. (En voor seizoenskrachten: in welke periode jij beschikbaar bent).

Liever bellen of appen? Dat kan ook op nummer 0652358048; dan kunnen we je vragen even beantwoorden.

Een kijkje nemen op onze website mag natuurlijk ook: https://strandpaviljoendebranding.nl/vacatures/

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden