Strandpaviljoen De Branding

Wie zijn wij

Strandpaviljoen De Branding is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Doordat wij op palen staan, zijn we het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken in ons strandpaviljoen is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Wat we bieden

Wij bieden een gezellige baan op een van de mooist denkbare plekken van Nederland tegen een eerlijk salaris welke is gebaseerd op ervaring en leeftijd. En we bieden meer. Wij heten je welkom in de Branding-familie. We vinden het leuk om lekker met elkaar te borrelen en te lunchen. Op vrije dagen, als de golven mooi zijn, surfen en kanoën we graag met jou.

Wij beschikken over woonruimte midden in het dorp Midsland. Hier staat ons personeelshuis welke beschikt over vijf kamers. Tijdens de drukste maanden (juli en augustus) komt het voor dat kamers worden gedeeld met een andere collega. Prijs is EUR 200 p/m voor een gedeelde kamer of EUR 300 p/m voor een eigen kamer.

Strandpaviljoen De Branding is jaarrond geopend en kan daarom een jaarcontract bieden. Ben je op zoek naar een baan voor de periode april tot oktober of de vakantieperiodes? Ook dan komen wij graag met jou in contact!

Onze vacatures

Rots in de bediening van De Branding

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ben jij een gastvrije rots in de bediening en houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij?

15 aug 2020 - 1 nov 2020
Terschelling