Strandpaviljoen De Branding

Wie zijn wij

Strandpaviljoen De Branding is gelegen op het strand van Midsland aan Zee, Terschelling. Omdat het paviljoen op palen staat, zijn we bijna het hele jaar open. Het geroffel van de branding, de zilte lucht, het zand tussen je tenen; bij ons krijg je gegarandeerd je portie vitamine zee. Werken in ons strandpaviljoen is dan ook een feest. Het enige dat vast staat, is dat het uitzicht iedere dag uniek is. Op onze website kun je meer informatie vinden en een beetje sfeer proeven.

Wat we bieden

Bij de Branding werk je fulltime tegen een eerlijk salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring. Maar we bieden meer, je werkt op één van mooist denkbare plekken van Nederland, aan het Noordzee strand van Terschelling. Je bent onderdeel van de “Branding-familie”. Als team doen we ons best om onze gasten te laten genieten maar vinden wij wij het ook gezellig om samen leuke dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld met collega’s lunchen op vrije dagen of na een drukke dag lekker surfen, kanoën, een verfrissende duik in zee nemen of gezellig na-borrelen.

Wij beschikken over een personeelshuis midden in het gezellige dorp Midsland.

Strandpaviljoen de Branding is bijna het gehele jaar geopend, vanaf april tot eind november bieden wij fulltime banen voor seizoenkrachten. Spreekt dit alles jouw aan dan dan komen we graag met jou in contact óók als je een kortere periode wilt komen werken of op zoek bent naar een vaste baan.

Onze vacatures

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

1 dec 2023 - 30 nov 2024
Terschelling