Puur Vlieland

Wie zijn wij

Lekker eten doe je bij Restaurant Puur Vlieland! Puur Vlieland grenst met de voordeur aan de gezellige dorpsstraat en met de achterzijde aan het Wad. De locatie is onze trots en de inrichting is geïnspireerd op de omgeving. De meubels van het restaurant, de serre, het waddenterras, en het erboven gelegen café Tante Pé zijn gemaakt van juthout. De bonte verzameling gejutte spulletjes zorgt voor een gezellige sfeer. Is het buiten wat guur, dan stoken wij de houtkachel!

Wat we bieden

Puur Vlieland is puur genieten. We bieden een onvergetelijke ervaring op het prachtige eiland; een uitdagende en gezellige baan in een restaurant met uitzicht op het wad. Dit tegen betaling van een salaris conform horeca-cao. Je betaalt een kleine vergoeding voor het gebruik van de voorzieningen van ons personeelshuis.

Puurvlieland.nl Vlieland

Onze vacatures

Bediening medewerker Vlieland

Zoek jij een leuke baan op Vlieland? Aan de zuidkant van het Waddeneiland, midden in de historische Dorpsstraat vind je Puur Vlieland. Met het terras gelegen aan de Waddenzee is het hier waar jij onze gasten op zijn puurst kunt laten genieten.

1 jun 2020 - 30 sep 2020
Vlieland