Strandpaviljoen OOST

Wie zijn wij

OOST is ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Een exclusief, stijlvol, maar laagdrempelig visrestaurant met uitzicht op de schitterende Noordzee en op de karakteristieke Vlielandse natuur. We bereiden heerlijke, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. OOST, een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland.

Wat we bieden

Een parel onder de horecabanen! Een gezellige, drukke en unieke werkervaring op een even zo unieke locatie op Vlieland. Zes maanden werken met uitzicht op zee op de mooiste plek van Vlieland! Huisvesting is aanwezig in de vorm van een appartement met gedeelde voorzieningen.

Oostvlie.nl Vlieland

Onze vacatures

Zelfstandig werkend kok strandpaviljoen

Barst je van de creativiteit als het gaat om het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren? Word jij geïnspireerd door de Vlielandse natuur en uitzicht op zee? Als zelfstandig kok bij OOST kook jij de sterren van de hemel!

1 jun 2020 - 30 sep 2020
Vlieland

Bediening strandpaviljoen Vlieland

Werken op de mooiste plek van Vlieland dat doe je bij Strandpaviljoen OOST. Met uitzicht op zee en nét niet met je voeten in het zand. Lijkt jou dit fantastisch en ben jij die vlotte, en ervaren medewerker in de bediening? Solliciteer!

1 jun 2020 - 30 sep 2020
Vlieland