Grand Café Restaurant Zeezicht

Wie zijn wij

We zijn een jong en bezig seizoenbedrijf op een van de mooiste locaties van Terschelling. Bij voorkeur open van 10-22 uur voor koffie, taart, lunch, borrel en diner. Wij worden bezocht door een divers publiek. Dat maakt ons bedrijf spannend en tegelijkertijd is het soms lastig om daarin een keuze in je identiteit te maken. Toch lukt het wel degelijk om met ons aanbod aan eten en drinken en onze gezellige keuken en bedieningsbrigade een groot publiek te bedienen en zo een plek in het grote horeca aanbod op Terschelling te behouden.

Wij willen dat iedereen die bij ons werkt het naar het zin heeft. Je leeft niet om te werken tenslotte. En toch maken we in de horeca veel uren en werken we hard voor en aan de zaak. Als werkgever zorgen we ervoor dat je een veilige en fijne werkomgeving hebt. Ons team is gebaat bij nieuwe collega’s, kortom; kom jij ons versterken?

Wat we bieden

Werken op het eiland en wonen op het vaste land is met de vele veerdiensten heel goed te doen. Bijvoorbeeld 4 op 3 af. Wij hebben een slaapgelegenheid op het eiland daarvoor.

Wil je verhuizen naar het eiland, dan hebben we de eerste periode woonruimte voor jou en je eventuele partner. Uiteraard mag je een goed salaris verwachten in relatie tot jouw kennis en ervaring in de horeca.

Onze vacatures

Grand Café Restaurant Zeezicht heeft momenteel geen open vacatures.