Strandhotel Seeduyn

Wie zijn wij

Strandhotel Seeduyn ligt aan het strand. Vlieland is een toeristisch eiland met grote witte stranden en een gezellig dorp, met de nodige kroegen. In de zomer wordt het wel Vliebiza genoemd, in de winter is het vooral een plek om met jouw collega’s te genieten van de ons-kent-ons gezelligheid. Daarnaast heeft Vlieland ook prachtige natuur.

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Wat we bieden

  • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
  • Interne kost en inwoning
  • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
  • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
  • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
  • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
  • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
    Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Onze vacatures

Horeca Poule Leeuwarden en Waddeneilanden

Ben jij een student in Leeuwarden of omgeving en ben je opzoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten voor onze Horeca Poule, waarbij je de mogelijkheid hebt om tijdens verschillende evenementen in het WTC Hotel in Leeuwarden te werken of in de weekenden/vakanties in onze hotels op de prachtige eilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Deze bijbaan biedt niet alleen gezelligheid, maar ook veel flexibiliteit en de kans om samen met je vrienden en vriendinnen te werken! Samen geniet je van de ultieme bijbaan ervaring, waarbij plezier en werken hand in hand gaan.

Vlieland

Restaurant manager

File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk in het hotel en huisvesting. Wie wil dit nu niet!

Vlieland

Stage Werving en Selectie

Vacature Stage Personeelszaken / Werving en Selectie Medewerker

Vlieland

Bijbaan Horeca

Bijbaan bij Hotel Schylge op Terschelling, inclusief woonruimte

Terschelling

Stage Island Events (HBO)

Stage lopen op een unieke locatie met het strand en bos naast de deur: Are you ready to embark on a new adventure? Wij zoeken een veelzijdige stagiair(e) voor de afdeling Island Events op Vlieland. Island Events verzorgt op maat gemaakte programma’s en evenementen op Vlieland, Terschelling en Ameland. Als stagiaire van Island Events op Vlieland werk je vanuit WestCord Strandhotel Seeduyn.

Terschelling

Medewerker bediening

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

Medewerker Housekeeping

Baan óf bijbaan als medewerker Housekeeping op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Terschelling