Strandhotel Seeduyn: Zelfstandig werkend kok

Onze ideale kok houdt van zijn vak en kookt met passie!

Publicatiedatum: 26 mrt 2020
Vlieland
8899BV
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok met liefde voor het vak en die houdt van het gebruik van mooie en verse producten. Als zelfstandig werkend kok ben jij het niet te missen radertje in het team, die onder leiding staat van onze chef-kok Emiel Koningen. Ben jij die gepassioneerde kok met ambitie en liefde voor het vak die er voor leeft om onze gasten met een blij gevoel naar huis te laten gaan? Heb je enkele jaren ervaring in een internationale keuken met focus op de Franse/Mediterrane keuken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we van jou verwachten

Wanneer je binnenkomt op het werk, loop je de gezellige chaos al tegemoet. Je groet je collega’s in de keuken en zwaait even naar de drukke bar- en bedieningsmedewerkers. Je bespreekt met de chef wat er nog moet gebeuren bij de mise en place. Zijn er nog bijzonderheden en komen er nog grote groepen? De taken worden verdeelt. Samen met je collega’s zorg je dat de lunchgerechten de deur uitvliegen en dat alles klaar staat voor weer een drukke avond. Tussendoor maak je een geintje met de afwasser, complimenteer je je collega met een mooi gerecht en vraag je de bedieningsmedewerker of alle gasten tevreden zijn. Je dienst vliegt voorbij. Na je dienst neem je een koud drankje en kijk je uit over de zee. Kok zijn op een eiland is zo slecht niet nog.

Nog steeds aan het lezen? Yes! Dan vertellen we je graag meer over wie wij precies zoeken.

Alle clichés zijn er natuurlijk niet voor niets! Ook wij zijn opzoek naar iemand met een horeca-hart, een echte horecatijger. Wij willen óók die ene horeca-topper en team-player, mét een grote passie voor koken. Maar in onze eigen woorden zoeken we vooral het volgende:

Wij zijn opzoek naar een gezellige keuken-koning(in), die geniet van lekker koken voor gasten en collega’s. Iemand die blij wordt van tevreden gasten en ontevreden gasten als uitdaging ziet. Iemand die keihard kan werken, maar tegelijkertijd de goede sfeer weet te behouden. En iemand die ook lief is voor de collega’s van de bediening en bar. Kortom: een leuke, goede kok!

Hiernaast vinden wij het belangrijk dat je beschikt over een diploma ‘Zelfstandig Werkend Kok’ op niveau 4. Ervaring in een soortgelijke functie en enige kennis van de Engelse taal zijn een pré.

Wat maakt jou een perfecte collega?
Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijk(e) functie/segment;
Afgeronde MBO 3/4 opleiding met daarbij behorend diploma tot kok;
Uitstekende productkennis;
Je bent flexibel en stressbestendig;
Beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief;
Gastgericht en assertief;
Frisse en representatieve uitstraling;
Collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
Een leermeester diploma is een pre;
Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat we je bieden

Goede werksfeer in een gezellige werkomgeving;
Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid;
Een uitdaging op de mooiste plek van Vlieland;
Prima mogelijkheden voor huisvesting op het eiland;
Overnachten in elk Westcord Hotel voor maar 25 euro per nacht;
Personeelskorting van 30% op F&B in onze restaurants, bij een overnachting;
Een netto bonus van 250 euro, wanneer jij een nieuwe collega aandraagt (zie voorwaarden);
Een salaris boven het Horeca CAO;
Een fantastisch jaarlijks personeelsfeest, met collega’s uit alle hotels!

Wie we zijn

Al doet de naam soms anders vermoeden: WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf. Het begon allemaal in 1968 toen bakker Emo Westers voor zijn zoon Harry Hotel de Wadden op Vlieland kocht. Dit hotel hebben we nog steeds.

Inmiddels zijn daar in de afgelopen jaren 15 hotels verspreid over Nederland bijgekomen. Wij zijn echter geen hotelverzamelaars, maar hotelier. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht. De uitbreiding in aantal hotels en met name de hotels die we nieuw bouwen zien wij als een doorontwikkeling van ons bedrijf.

Informatie sollicitatie

Wilt u reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kunt u ons via onderstaande gegevens bereiken.

Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-433912
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Sollicitatieformulier
Liefst wordt ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden