Zelfstandig werkend kok (m/v)

Kan jij niet zonder pannen en droom jij van de lekkerste gerechten? Waar wacht je dan nog op? Kom bij ons team!

Publicatiedatum: 21 apr 2021
1 mei 2021 - 31 mei 2022
Vlieland
8899BB
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Geen dag is hetzelfde. Om Zeezicht een succes te maken hebben wij al gezorgd voor smaakvolle, verse ingrediënten voor de keuken. Maar dit alles komt natuurlijk het beste tot zijn recht met de juiste mensen, collega's die samen Zeezicht Vlieland tot The Place To Be maken!Voel jij je aangesproken om onderdeel te worden van een geweldig team en sta je te trappelen om Vlieland kennis te laten maken met jouw kookkunsten? Solliciteer dan snel!Vleesgerechten, visgerechten en natuurlijk vegetarische gerechten, jij weet overal raad mee en kan jouw gasten verrassen met jouw creativiteit en smaak. Jij kan niet wachten iedereen kennis te laten maken met jouw kookkunsten en staat te popelen om onderdeel te worden van ons culinaire team.

Wat we van jou verwachten

Ervaring als kokPassie/ verstand voor lekker etenIn het bezit van een koksdiploma (minimaal niveau 3)Je werkt graag in teamverband maar je kunt ook zelfstandig uit de voetenCommunicatief vaardig en sociaal ingesteldJe bent kwaliteitsgerichtFlexibel en stressbestendig

Wat we je bieden

Loon conform Horeca cao.
Huisvesting op het mooiste Waddeneiland.Reiskostenvergoeding.
Ongekend goede werksfeer.
Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
Een baan bij één van de leukste werkgevers op Vlieland. 

Wie we zijn

We hebben maar één doel: we willen onze gasten de ultieme vakantiebeleving geven.
Daarom zijn we op zoek naar ondernemende collega’s. Gastgericht, commercieel en natuurlijk, ook gezellig. Kom je?

Er zijn weinig bedrijven waar het werk zo afwisselend is en met zo’n leuk team. Omdat we het samen beter weten dan alleen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid. Je hoeft niet eerst handtekeningen te verzamelen voordat je jouw idee kunt uitvoeren. We geloven in doen. Handen uit de mouwen. En ja, dan gaat er weleens wat mis. Wij doen alles voor die ultieme vakantiebeleving en daarvoor gebruiken 5 kernwaardes: plezier, passie, doen, beleving, puur.

Informatie sollicitatie

Wil je solliciteren? Leuk! Ga dan naar onze website en vul ons sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken:
Telefoon: 06 27 20 02 06

E-mail: werken@gebroedershouter.nl