Procesmanager / Teamleider Supermarkt

Wij bieden jou een geweldige tijd op Terschelling! Achter de schermen ben jij dé schakel tussen allerlei processen, een functie die perfect bij je past, want je bent gek op zaken regelen en controleren. 

Publicatiedatum: 21 apr 2024
Terschelling
8894KE
32 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Maak van klanten fans als Teamleider!  De geleverde vracht met je team zo snel en efficiënt mogelijk in de schappen krijgen. Appeltje-eitje, toch? Wel als het aan jou ligt! Je plant en verdeelt de werkzaamheden, stuurt de vulploeg aan en zorgt dat onze winkel op Terschelling er altijd top uitziet. Zo kan de klant zorgeloos boodschappen doen. Het team van onze winkel wacht op je. Je motiveert mensen, spot talent en helpt je team het beste uit zichzelf te halen. Je schakelt daarbij moeiteloos tussen het aansturen van onze hulpkrachten, uitzend collega's of ervaren vers specialisten. Je hebt oog voor commercie, maar ook voor het proces en het borgen hiervan.

Wat we van jou verwachten

Onder jouw leiding is de winkel altijd netjes bevoorraad. Jij zorgt ervoor dat het rooster wordt gemaakt en het werk is ingepland. Daarvoor inventariseer je ook de vracht die binnenkomt en de winkelvoorraad. Zo kan de vulploeg gelijk aan de slag en weet iedereen wat er verwacht wordt. Als jij uitlegt wat er op de planning staat zijn de taken meteen helder. Heeft iemand toch nog vragen, dan heb je daar begrip voor en leg je het nog een keer uit. Jouw team weet dat ze bij jou terechtkunnen. Als Teamleider draag je bij aan de leukste boodschap met het:

  • Leidinggeven aan alle collega's en assisteren van de ondernemers.
  • Bekijken welke vracht binnenkomt om aan de hand daarvan te plannen wat er die dag moet gebeuren.
  • Inplannen van de werkzaamheden en welke medewerkers daarmee aan de slag gaan.
  • Herkennen en ontwikkelen van talenten in het team en de teamsfeer.
  • Ondersteunende proces taken uitvoeren, borgen en optimaliseren van de voorraad managementprocessen. 

Wat we je bieden

Maak jij een nieuwe start op Terschelling? Op Terschelling is het naast fijn werken ook fijn wonen want de huisvesting maakt onderdeel uit van jouw nieuwe baan!

Dit is een baan voor ten minste vijf maanden, er zijn volop groeimogelijkheden waardoor een jaarbetrekking ook tot de mogelijkheden behoort. Naast een mooi salaris bieden wij een verhuisvergoeding, reiskosten en eventuele opleidingsmogelijkheden.

Wie we zijn

In onze winkel is het nooit saai. In de zomer behoren we tot de 'grootste' van Nederland: op onze minimale vierkante meters draaien we topomzet met een groot team vakantiekrachten. Echte topsport dus. In de winter zijn we nog meer lokaal betrokken en willen we klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? die beschrijf je het best als dynamisch, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf!Informatie sollicitatie

Heb jij relevante (leidinggevende) werkervaring en ben jij bereid te verhuizen naar Terschelling? Dan ben jij misschien wel de aanvoerder die wij zoeken!

Voor informatie of sollicitaties ontvangen wij jouw reactie graag via onderstaand sollicitatieformulier of whatsapp.

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden