Zelfstandig werkend kok Strandpaviljoen Ameland

Jij zet de kwaliteit van de gerechten op één. Samenwerking is daarvoor key! Jij beschikt over een uitstekende teamgeest hebt en goed kan communiceren met je collega's in de keuken. 

Publicatiedatum: 26 feb 2024
Ameland
9164KA
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Samen met jouw collega's zorg jij als zelfstandig werkend kok voor een geordende en nette keuken en een goede mise en place. Dit alles zodat de keuken de drukke pieken van het strandpaviljoen lekker kan draaien. Jij weet het tempo vast te houden zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Uiteraard heb je  aantoonbare ervaring in de keuken of een koksopleiding afgerond. Maar bovenal zoeken wij een leuke collega!

Wat we van jou verwachten

Als kok sta je ondanks kennis en ervaring altijd open om te leren. In onze keuken is er zodoende plaats voor ervaren en minder ervaren koks. Wij vinden het belangrijk dat collega's op elkaar kunnen rekenen, binnen het team is een collegiale opstelling daarom gewenst. Wanneer je aan de slag wilt in de keuken van ons paviljoen dan ben je een langere tijd beschikbaar, ook buiten de vakanties om. Let op: wij zoeken Nederlands sprekende kandidaten voor deze vacature

Wat we je bieden

  • arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Recreatie, dit houdt onder andere in een toeslag van 25% op de gewerkte uren op zondagen en op feestdagen 100% toeslag
  • beloning tussen schaal 4-6, afhankelijk van je kunnen en je werkervaring
  • een overeenkomst op basis van 38 uur per week
  • persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf
  • een hecht en stabiel team, dat bestaat uit horeca-professionals
  • coaching en trainingen om je te ondersteunen waar nodig 
  • indien nodig goede woonvoorziening voor een mooie prijs
  • de mooiste werkplek van de Wadden waar je de zon in de zee ziet zakken

Wie we zijn

Waddenvacatures Recruitment heeft banen voor studenten, starters en professionals op de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de bedrijven op de eilanden, vinden wij in een handomdraai de baan die jij zoekt! Daarbij houden we rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, salariswens en ervaring. Let’s make a match!

In 2022 zijn we door brancheorganisatie Strand Nederland uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland! Naast het beste paviljoen zijn we meerdere keren gekozen tot het beste strandpaviljoen van de Wadden en dit jaar voor de vierde keer tot het duurzaamste paviljoen van Nederland. Hier zijn wij ontzettend trots op! Omdat wij dagelijks hard werken om niet alleen kwaliteit te leveren maar ook onze impact op het milieu te beperken verwachten wij dat onze collega's daar het zelfde in staan. In de keuken werken we het liefst met pure en eerlijke producten, waar mogelijk maken we gebruik van producten van het eiland of uit de Waddenstreek. De kaart bestaat uit een combinatie van streetfood, klassiekers en Mediterraanse gerechten. 

Informatie sollicitatie

Past deze baan helemaal bij jou en wil je graag meer weten over het bedrijf en de functie? Wij komen graag met jou in contact, na jouw sollicitatie nemen wij spoedig contact met je op!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Ambitie & Beschikbaarheid