Receptionist Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Publicatiedatum: 5 jun 2023
5 jun 2023
Texel
1797AJ
20 - 25 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als receptionist van Bij Jef zorg je ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot alle reserveringen binnen het hotel & restaurant. Je speelt in op de diverse wensen van de gasten en hebt een commercieel en resultaat gerichte instelling. Je houdt van de dynamiek en de energie om samen met je collega's een onuitwisbare indruk bij de gasten achter te laten.

De functie is part-time beschikbaar.

Wat we van jou verwachten

  • Je hebt minimaal MBO opleiding afgerond
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan of bent bereid je te ontwikkelen
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur Engels en Duits
  • Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Wat we je bieden

  • Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid.
  • Een beter dan markt conform salaris met interne doorgroei mogelijkheden.
  • Enthousiaste en ambitieuze collegae.
  • Een informele werk sfeer in een mooie werkomgeving.
  • Naar behoefte van de functie het volgen van cursussen.
  • Korting op overnachtingen/diners bij onze collega’s van Relais & Châteaux (wereldwijd) en Les Patrons Cuisiniers. ( Nederland)

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide. Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Wil jij groeien in jouw vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Stuur je motivatie en CV via onderstaande sollicitatie button of per email naar info@bijjef.nl t.a.v. Nadine Mögling

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:
Maximale uploadgrootte: 8MB
Maximale uploadgrootte: 8MB
Privacyvoorwaarden