Gastheer/vrouw Hotel Restaurant BIJ JEF

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult?

Publicatiedatum: 2 mrt 2024
Texel
1797AJ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
MBO

Functie-inhoud

Als gastheer/vrouw van het Bij Jef team werk je mee in de bediening en zorg je voor zowel de restaurantgast als de hotelgast. Je hebt voldoende passie en drive om te functioneren op het hoge niveau dat wij nastreven. Jouw inzicht en vakkundigheid (of het streven daarvan)

maken dat je een uitdaging niet uit de weg gaat. Je houdt van de dynamiek en de energie om samen met je collega's een onuitwisbare indruk bij de gasten achter te laten. 

Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen het team diverse groei –en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat we van jou verwachten

Je hebt minimaal een MBO diploma afgerond en hebt ervaring in de hospitality.
Of je wil graag kennis maken met de gastronomie en bent gretig om te leren.

Je beschikt over voldoende (basis) kennis van de ingrediënten en wijn.
Of je hebt hier voldoende affiniteit mee. 

Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur Engels en Duits
Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Standaard bieden wij jaarcontracten aan.
Ben je voor kortere tijd beschikbaar, ook dan ben je van harte welkom in ons team!

Wat we je bieden

  • Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid.
  • Een beter dan markt conform salaris met interne doorgroei mogelijkheden.
  • Enthousiaste en ambitieuze collegae.
  • Een informele werk sfeer in een mooie werkomgeving.
  • Naar behoefte van de functie het volgen van cursussen.
  • Korting op overnachtingen/diners bij onze collega’s van Relais & Châteaux (wereldwijd) en Les Patrons Cuisiniers. ( Nederland)

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Stuur je motivatie en CV via onderstaande sollicitatie button of per email naar info@bijjef.nl t.a.v. Nadine Mögling

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden