Medewerker Bediening Vlieland

Kom werken op Vlieland! Wij zoeken per maart '24 een full time medewerker bediening / 1e medewerker bediening! Restaurant De Dining heeft een spectaculair uitzicht over het wad en de jachthaven van Vlieland.

Publicatiedatum: 26 feb 2024
18 mrt 2024 - 10 nov 2024
Vlieland
8899 BC
38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Hou je van een mooie werkplek met drukte, fijne collega’s, werk waarbij je opgedane ervaring goed kunt toepassen? Dan ben je in De Dining aan het juiste adres. Een klassieke verdeling in witte en zwarte brigade kennen wij niet en willen wij ook niet. Naar gasten toe zijn we flexibel, bijna alles is mogelijk. We beschikken over een piston koffiemachine en hebben originele drankjes. De wijnkaart is niet groot, maar voor De Dining ruim voldoende.

Wat we van jou verwachten

Wij zoeken iemand met bedieningservaring. Weet wat het inhoudt om in een drukke zaak te werken. Probleemoplossend en proactief denkt. Representatief, commercieel en hard werkend. Zeer gastgericht handelt en denkt. Zelfstandig kan werken en voldoende vak -en productkennis heeft. Collegiaal en een teamplayer zowel binnen als buiten werktijd.

Wat we je bieden

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris en een super eerlijke verdeling van het tipgeld. Wij beschikken over huisvesting.

Voor ons logisch, is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek is waar we naar streven. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op. Wij bieden een contract van zeven maanden vanaf 18 maart 2024.

Wie we zijn

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee. We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en prijs is erg belangrijk!

In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen. Het voor -en naseizoen is wat rustiger met pieken in de weekenden en vakanties, maar het hoogseizoen is traditiegetrouw erg druk.

Informatie sollicitatie

Pas jij in bovenstaand profiel? Neem dan snel contact met ons op! Solliciteren kan door middel van een e-mail, whatsapp of via onderstaand formulier. Wij ontvangen bij voorkeur sollicitaties voorzien van CV en jouw motivatie om bij ons op Vlieland te komen werken.

Voor verdere informatie en/of vragen of voor het sturen van de sollicitatie, mail naar: info@dedining.nl

Kijk ook op www.dedining.nl, Facebook, Instagram, Google

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden