Havenpaviljoen De Dining

Wie zijn wij

Havenpaviljoen De Dining is een A-locatie aan de jachthaven van Vlieland. Vanuit het restaurant en het grote terras heb je een adembenemend uitzicht over ons Werelderfgoed de Waddenzee.

We zijn een modern bedrijf met een goede prijs/kwaliteit verhouding en werken daarom graag met goede en verse producten tegen een betaalbare prijs, want kwaliteit en smaak is erg belangrijk! In het gehele bedrijf werken we gestructureerd en gastgericht. Ieder seizoen gaan wij de uitdaging aan (vaste) gasten te verrassen met nieuwe dingen.

Wat we bieden

Een fijne werkplek in een goed en gezellig team op een prachtig eiland in een unieke omgeving aan de jachthaven van Vlieland. Bij de Dining werken we met een goed fooi verdelingssysteem en besteden we aandacht aan de personeelsmaaltijd. Wij bieden een marktconform salaris (minimaal Horeca CAO). Wij beschikken over huisvesting. Voor ons logisch is de uitbetaling overuren/vakantie-uren op einde seizoen. Een 5-daagse werkweek. Een zaak die qua apparatuur up to date is en misschien wel meer dan dat. Naast dit alles doe je ook nog werk -en levenservaring op.

Dedining.nl Vlieland

Onze vacatures

Schoonmaak medewerker 24 uur per week (Vlieland)

Ben jij die vroege vogel niet vies is van schoonmaken? Wij zijn op zoek naar een schoonmaak medewerker die 20 tot 24 uur per week kan werken (evt. uit te breiden) vanaf 27 maart tot 1 november op Vlieland kan komen werken en verblijven.

27 mrt 2023 - 1 nov 2023
Vlieland

Bedieningsmedewerker (m/v) -full time Vlieland (2023)

1 April 2023 start ons seizoen! Wil jij komen werken op Vlieland? In de periode april tot november zoeken wij een ervaren medewerker bediening!

1 apr 2023 - 30 nov 2023
Vlieland