Flaman Terschelling

Wie zijn wij

Gelegen aan het Brandarisplein heeft restaurant Flaman een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven, er is geen dag hetzelfde!

Wij staan de gehele dag voor de gasten klaar. In de ochtend voor koffie met gebak. Overdag op het gezellig, drukke zonneterras voor lunch of een zomerse cocktail of speciaal biertje met een hapje. En in de avond voor een heerlijk diner.

Wat we bieden

Als zelfstandig kok bij Flaman werk je in een gezellig en veelzijdig team waarin je kunt groeien en de ruimte krijgt om mee te denken. Wij bieden een goed salaris (boven cao), (zelfstandige) huisvesting op West-Terschelling en twee aansluitende vrijde dagen per week.

Naast werk zijn er veel leuke activiteiten te doen en mooie dingen te zien. Op je vrije dag met collega’s naar het strand, terrasjes pakken of genieten van de natuur! De mogelijkheden zijn groot, fulltime/parttime/weekenden/vakanties. Stuur gerust een email om kennis te maken en de opties te bespreken.

Flaman-terschelling.nl Terschelling

Onze vacatures

Flaman Terschelling heeft momenteel geen open vacatures.