Paracentrum Texel

Wie zijn wij

Paracentrum Texel is een dynamisch bedrijf waar jaarlijks duizenden mensen hun eerste parachutesprong, wij organiseren regelmatig grote internationale evenementen. Klantvriendelijkheid en plezier in het werk staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons zusterbedrijf Tessel Air, dat in hetzelfde pand is gevestigd, maken onze klanten de mooiste rondvluchten over Texel en de Wadden.

Wat we bieden

Tessel-air en Paracentrum Texel mag zich rekenen tot (wereldwijd) toonaangevend bedrijf in de branche. Tot je collega’s behoren instructeurs en parachutisten uit heel Europa, het behoeft eigenlijk geen verdere uitleg dat het ontzettend leuk werk is en een supergezellig team. We bieden een marktconform salaris en houden hierbij rekening met jouw kennis en ervaring.

Maar er is meer! Tessel-Air en Paracentrum Texel bieden de állerleukste secundaire voorwaarden :-) Je mag regelmatig meevliegen met rondvluchten en je mag een keuze maken uit de volgende opties:

  • Twee tandem-parachutesprongen, óf;
  • 13 solo sprongen (als je al parachutist bent), óf;
  • Opleiding zelfstandig Static Line parachutespringen, óf;
  • €100,- extra korting boven op de personeelskorting voor de AFF-opleiding

Onze vacatures

Frontdesk medewerker Paracentrum Texel

Ben jij super sociaal, hou je ervan om mensen te helpen, ben je niet verlegen en kun je én durf je de juiste producten aan te bevelen? Lees dan verder, want dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou!

1 mei 2024 - 30 sep 2024
Texel