Bospaviljoen het Turfveld

Wie zijn wij

Op een prachtige locatie vlak bij het strand, midden in de Dennen vind je Bospaviljoen het Turfveld. Wij zijn Annie en Naomi, moeder en dochter, en sinds 2014 trotse eigenaren van Bospaviljoen ‘t Turfveld. ‘t Turfveld is een knusse, gezellige en toegankelijke plek waar iedereen welkom is om te relaxen en genieten. Van zowel de omgeving als een lekker hapje en drankje maar uiteraard ook om te werken! Zoek jij een leuke (vakantie)baan op Texel dan verwelkomen wij jou graag in ons team.

Wat we bieden

Een zeer afwisselende baan in een prachtige werkomgeving midden in de natuur. Je wordt lid van een hecht team met voldoende ruimte voor ontwikkeling. Uitzicht op een vast contract en doorgroei mogelijkheden.

  • Parttime 3 dagen (+/-24 uur per week)
  • Een goed marktconform salaris gebaseerd op kennis, ervaring en inzet.
  • Bij de juiste match uitzicht op vast contract
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en/of door te groeien

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd / Onbepaalde tijd

Onze vacatures

Bediening medewerker Bospaviljoen

Op een prachtige locatie vlak bij het strand vind je Bospaviljoen het Turfveld. Wij zijn het gehele jaar geopend en zoeken daarom enthousiaste en energieke collega's voor het seizoen en scholieren voor de weekenden en vakanties Zorg jij voor de juiste en efficiënte bereiding van de gerechten uit ons menu en staat bij jou de klant altijd centraal? Dan zijn we op zoek naar jou!