Maître – sommelier Hotel Restaurant BIJ JEF

Is voor jou geen zee te hoog als het om je carrière gaat? Pak dan de boot naar Texel. Dat is trouwens dichterbij dan je denkt! Met jouw passie voor gastronomie en wijn, gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, draag je bij aan de ultieme beleving van onze gast.

Publicatiedatum: 25 feb 2024
1 mrt 2024 - 1 mrt 2025
Texel
1797AJ
38 - 40 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je adviseert op het gebied van wijn en houd de wijnkaart up to date. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheer en het aanvullen van de wijnvoorraad. Als maitre-sommelier ben je niet alleen representatief, maar ook een gastheer/vrouw pur sang: je gaat voor perfectie! Bij Jef streeft naar een hoog kwaliteitsniveau en omarmt ambitie, flexibiliteit, energie en gedrevenheid. Daarom zijn er binnen team diverse groei -en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat we van jou verwachten

Je hebt een afgeronde gastheer/gastvrouw opleiding
Je hebt aantoonbare werkervaring in de hospitality branche
Je beschikt over voldoende (basis) kennis van ingrediënten en wijnen
Je spreekt vloeiend Nederlands en bij voorkeur Engels en Duits
Je bent bereid om voor een langere of kortere periode op het eiland te komen wonen

Wat we je bieden

Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid
Een beter dan markt conform salaris
Een informele werk sfeer binnen een enthousiast en hardwerkend team
Mooie werkomgeving
Doorgoeimogelijkheden naar behoefte
Korting op overnachtingen/diners bij onze collega’s Relais & Châteaux (wereldwijd) en Les Patrons Cuisiniers (Nederland).
Woonruimte is aanwezig

Wie we zijn

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren.

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Informatie sollicitatie

Iedereen kan mooie, grote dromen hebben, maar wat degenen onderscheidt die erin slagen deze ook waar te maken, is dat zij geen genoegen namen met dromen, maar bereid waren zichzelf te pushen om verder te komen. Ben jij ook zo iemand? Dan is er voor jou in ons midden altijd een plek!

En of je nu meedraait voor één seizoen of tien: je gaat hoe dan ook met een bak nieuwe vaardigheden, kennis en mooie herinneringen aan een fijne club mensen weer naar de overkant. Texel kunnen we echt niet nóg beter maken, maar jou wel! Ben jij die inspirerende professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Stuur je motivatie en CV via onderstaande sollicitatie button of per email naar info@bijjef.nl t.a.v. Nadine Mögling

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden