Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

Publicatiedatum: 29 feb 2024
1 mrt 2024 - 1 mrt 2025
Terschelling
8881cr
32 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

De Walvis op Terschelling, een begrip op Terschelling aan de rand van het drukste dorp West. Met twee terrassen, een serre, een restaurant gedeelte en het mooiste uitzicht van Nederland, zijn wij een druk, gezellig bedrijf waar altijd wat te beleven valt!

Vanuit de Walvis zie je de Waddenzee, Vlieland en natuurgebied de Noordsvaarder. Ook gaat de zon onder bij ons wat vaak hele mooie plaatjes en sferen geeft. Op social media kan je deze sfeer beter proeven en krijg je meer een idee over wie wij zijn.

Lijkt het je leuk om voor ons te komen werken? Wij werven het gehele jaar door de volgende functies:


  • Kok

  • Medewerker Keuken

  • Hoofd Bediening

  • Medewerker Bediening

Wat we van jou verwachten

We willen de gast de ‘Walvis” beleving geven. En daar werk jij aan mee! Je moet wel je mannetje kunnen staan en het niet erg vinden om hard te werken. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om in een team te werken en gasten blij wilt maken. Je hoeft niet perse ervaring te hebben maar je moet wel leergierig zijn en kunnen schakelen. Ook moet je het niet erg vinden om lang te staan of veel te lopen. En uiteraard moet je de gast en je collega’s te woord durven staan en niet vies zijn van opruimen en schoonmaken. Maar het allerbelangrijkste is dat je het leuk vindt!

Wat we je bieden

Een full time baan voor een bepaalde periode, of voor het gehele jaar. Of alleen voor de weekenden en vakanties, er zijn heel veel mogelijkheden te overleggen. Bijv. parttime in voor en naseizoen en in de zomer een vast contract van 38 uur. Het salaris wordt berekend naar je leeftijd en werkervaring. Je krijgt ruim boven het CAO conform betaald!

We hebben 2 personeelshuizen die gevestigd zijn in West en je loopt er zo naar toe. Je krijgt je eigen slaapkamer, inclusief linnengoed. Vergelijk het met een studentenhuis maar dan is wel alles aanwezig en netjes..:-) Daarvoor vragen we 10 euro vergoeding per nacht.

Wie we zijn

Wij zijn Paviljoen De Walvis. Gelegen op een unieke locatie op het Groene Strand aan de voet van het hoge duin bij West Terschelling. Met een weids uitzicht over het wad, natuurgebied de Noordsvaarder en in de verte ons mooie buureiland Vlieland. Genieten van al dit moois en onze lekkernijen kan op ons terras, serre, veranda of binnen in ons knusse paviljoen.

Informatie sollicitatie

Vul het contactformulier in of mail naar paviljoendewalvis@gmail.com naar Marleen. Zet er vooral in hoe oud je bent, welke periode je wilt komen werken, en of je ervaring hebt. Ook willen we graag een foto van je hebben en een CV is fijn, maar hoeft niet. Aan de hand daarvan sturen we je meer info over hoe we werken, verdiensten en woonruimte.

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden