Strand Horeca Medewerker

Baan of bijbaan als allround strand horeca medewerker op een unieke locatie (het strand van Vlieland), inclusief kost en inwoning!

Publicatiedatum: 25 feb 2024
Vlieland
8899 BV
32 - 38 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Werken op blote voeten, bruin worden maar ook bikkelen op de warme zomerse dagen. Heb jij altijd al gedroomd om te werken op het strand? Het strand is jouw horeca afdeling. Je zorgt er voor dat de bedjes netjes staan, geen vuil op het strand en je helpt de gasten waar nodig. Ervaring heb je voor deze horeca functie niet nodig. Wel beschik jij over een paar spierballen en kun je goed tegen de hitte. Zet je zonnebrand maar klaar!

Wat we van jou verwachten

Werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

Werken op Vlieland is een fantastische ervaring op een unieke locatie, zo kan je lekker bij verdienen en ondertussen genieten van een heerlijke zomer!

“Werken bij een strandpaviljoen als ‘t Badhuys is een combinatie van hard werken in een gepassioneerd en gezellig team waar kwaliteit, leren en uitdagingen voorop staan. Op de mooiste werkplek van heel Nederland werk jij en zorg jij ervoor dat gasten worden ontzien en verrast.”

Wat maakt jou de perfecte collega?

Gastvrij, dat ben jij!
Onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem, de drukte bij ons is wanneer andere mensen vrij zijn.
Je bent een teamplayer, hierin ben je daadkrachtig en hands-on. Daarnaast vind je het leuk om je collega’s te motiveren en stimuleren.
Het werken op het strand is fysiek zwaar. Je beschikt dus over een goede conditie.
Je kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen.
Jij hebt een passie voor Horeca.
Een referentie check kan onderdeel zijn van de sollicitatie procedure.

Wat we je bieden

Wat biedt WestCord Hotels jou?

Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.
Ontwikkeling: Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.
Huisvesting; Tijdens je dienstverband bij ons zul je in eerste instantie verblijven in een personeelskamer. Bij een langere termijn verblijf bieden we mogelijkheden om door te groeien naar een eigen studio of appartement.
Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.
Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.
Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen. Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken? Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.
30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.
Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wij bieden jou een goed salaris per uur.

Vanaf 16/17 jaar €10,65*
Vanaf 18 jaar €12,43*
Vanaf 19 jaar €13,61*
Vanaf 20 jaar €14,13 in functiegroep 2 en €14,26 in functiegroep 3*
Vanaf 21 jaar €15,71 in functiegroep 2 en €15,85 in functiegroep 3*
*Inclusief vakantiegeld en vakantiedagen, exclusief fooien.

Wie we zijn

Op Vlieland is maar eén groot strandpaviljoen te vinden, namelijk het 't Badhuys. Een hecht team werkt hier iedere dag samen om de gasten te verrassen en te ontzien. In de zomer bruist het van de toeristen en ligt het strand vol met strandbedjes van ‘t Badhuys. Hard werken? Jazeker! In de ochtend zorg jij er voor dat alle bedjes verdeeld worden over het strand. De gehele dag is het strand jouw domein en zwerft er geen vuil rond. In de avond komt jouw doorzettingsvermogen van pas, alle bedjes moeten weer worden opgestapeld en het laatste vuil wordt opgeruimd. De sportschool heb je met deze gave functie niet meer nodig.

Informatie sollicitatie

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 17 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.
Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soliciteer via WhatsApp