Horeca medewerker op Vlieland!

Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlakbij het strand! Voor ons hotel en restaurant zijn wij op zoek naar gezellige collega's die het (na)seizoen of voor langere tijd bij ons kunnen komen werken.

Publicatiedatum: 29 feb 2024
1 mrt 2024 - 1 mrt 2025
Vlieland
8899 BZ
36 - 38 uur
LBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als horeca medewerker bij het Posthuys is geen dag het zelfde! Of je nu meewerkt in de keuken, achter de bar, de bediening. Jij draagt je steentje bij zodat de gasten kunnen genieten van een goede nachtrust, een uitgebreid ontbijt, de lekkere lunch op het terras of in ons knusse restaurant.

Wat we van jou verwachten

Draai jij je hand niet om voor een vol terras en een drukke lunch en doe je alles met veel plezier dan heeft Posthuys Vlieland een leuke baan in de bar, bediening of keuken voor jou beschikbaar.

Wil jij bij ons komen werken? Wij zijn op zoek naar leuke collega’s die de zomervakantie (of langer) kunnen komen werken.

Ervaring is niet noodzakelijk want we kunnen je alles leren. De belangrijkste 'ingrediënten' zijn flexibiliteit, collegialiteit en een gezonde werkhouding zodat we samen met onze gasten van elke dag een bijzondere weten te maken!

Wat we je bieden

Wij bieden een leuke, goedbetaalde baan én een gezellig onderkomen in ons personeelsverblijf aan!

Je gaat werken op Vlieland, midden in de duinen op loopafstand van het strand. Wij zijn dagelijks geopend tot 19:00 en daarom heb je vaste werktijden. Dus niet alleen tijdens je werk maar ook in je vrije tijd is het Posthuys een heerlijke plek om de zomer door te brengen. Lekker (kite) surfen na werktijd of heerlijk chillen aan het strand.. Vlieland ligt letterlijk aan jouw voeten!

Wie we zijn

Hotel Café Restaurant Posthuys Vlieland is ongetwijfeld de leukste plek van Vlieland midden in de duinen, vlakbij het Wad en het strand. De plaats om te genieten van een hapje of een drankje of om lekker te slapen.

Informatie sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in een leuke baan? Stuur dan jouw sollicitatie via onderstaand formulier of per email aan info@posthuysvlieland.nl en vertel in welke periode jij kunt werken en wat je het liefste zou willen doen.

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Groeten Maaike en Aant

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden