Stan & Stacy

Wie zijn wij

Aan het gezelligste pleintje in den Burg (de Stenenplaats) op de hoek van de belangrijkste winkelstraat ( de Weverstraat) vind je Stan & Stacy, Modische merken zoals Moost Wanted en Colourful Rebel en leren kleding van Gipsy worden afgewisseld met de goede basisartikelen van bijvoorbeeld Angels, Tom Tailor of Esprit. Ook zijn we het adres voor de stoerste Texel sweaters. Voor de hele kleintjes leuke setjes van Levv en Bess en de Allerliefste gekste knuffels van Jellycat. Op de bovenverdieping hebben wij een leuk assortiment woonaccessoires waaronder ons eigen Texel servies. Je vind het allemaal bij Stan & Stacy op Texel!

Wat we bieden

We bieden je een vast contract met goed salaris, vaste werktijden, pauzes en korting op je kleding. Je gaat deel uitmaken van een klein team dat houdt van hard werken maar ook gezelligheid.

Woonruimte is bespreekbaar in combinatie met je baan. 1-2 personen maximaal en geen huisdieren.

Onze vacatures

Werken en wonen op Texel!

Word jij er ook blij van als een klant met een goed gevoel de winkel uitgaat? Ben je een mensen mens en zit klantvriendelijkheid in je DNA? Dan pas jij heel goed in onze dynamische kledingwinkels op Texel

1 mrt 2024 - 1 mrt 2025
Texel