Werken en wonen op Texel!

Word jij er ook blij van als een klant met een goed gevoel de winkel uitgaat? Ben je een mensen mens en zit klantvriendelijkheid in je DNA? Dan pas jij heel goed in onze dynamische kledingwinkels op Texel

Publicatiedatum: 26 feb 2024
1 mrt 2024 - 1 mrt 2025
Texel
1791AA
39 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Jouw taak is vooral het helpen van klanten. Daarnaast etaleren, goederen verwerken en zorgen dat de winkel er top uitziet.

Wat we van jou verwachten

We zoeken iemand voor de lange termijn, met passie voor mode en mensen, en die kan aanpakken als het nodig is. Ervaring is niet noodzakelijk wel vinden we het belangrijk dat je klantgericht bent en in een team kunt werken.

Wat we je bieden

We bieden je en vaste baan met een goed salaris en leuke extra's zoals korting op je kleding. We werken in een klein hecht team, dat houd van hard werken maar ook van gezelligheid.

Wanneer huisvesting nodig is hebben we een sfeervol 2 kamer appartement te huur gekoppeld aan je baan. Geschikt voor 1-2 personen zonder kinderen of huisdieren. Meer informatie op aanvraag.

Wie we zijn

Onze winkels zijn gelegen aan het gezelligste pleintje in Den Burg, en passen goed bij het eiland. No nonsens, stoer, sportief en comfortabel. Stan & Stacy heeft een heel afwisselend assortiment, naast kleding verkopen we ook schoenen, leren tassen, woonaccessoires ,knuffels en de leukste Texelkleding. Cecil en Streetone hebben iedere maand nieuwe collecties dus ook heel afwisselend.

Informatie sollicitatie

Krijg je hier een goed gevoel bij stuur je sollicitatie naar monique@stanenstacy.nl

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden