Stage Island Events (HBO)

Stage lopen op een unieke locatie met het strand en bos naast de deur: Are you ready to embark on a new adventure? Wij zoeken een veelzijdige stagiair(e) voor de afdeling Island Events op Vlieland. Island Events verzorgt op maat gemaakte programma’s en evenementen op Vlieland, Terschelling en Ameland. Als stagiaire van Island Events op Vlieland werk je vanuit WestCord Strandhotel Seeduyn.

Publicatiedatum: 29 nov 2023
Vlieland
8899 BV
32 - 38 uur
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Ziet jouw dag als Island Events Stagiair(e) er binnenkort zo uit?
Het staat voorop dat geen dag hetzelfde is. Je werkt in een dynamische omgeving, waar onze gasten centraal staan en jouw takenpakket ontzettend gevarieerd is.

Bij ons help je als stagiair(e) met het gehele proces rondom een evenement!
De aanvraag, het voorstel, de bevestiging, de planning, de communicatie met de gast, maar ook de communicatie met de leveranciers en de betrokken collega’s, de uitvoering van het evenement en tot slot de evaluatie.

Naast het organiseren van de evenementen voor de afdeling Island Events ondersteun je de banqueting afdeling van Strandhotel Seeduyn bij de dagelijkse werkzaamheden. Zij verzorgen de services van de door jouw georganiseerde evenementen. Denk hierbij aan het checken van de vergaderzalen, het klaarzetten en decoreren van de huwelijksceremonies, tevens ben je de host voor de gasten.

Je bent een sterke persoonlijkheid die zichzelf verder wil ontwikkelen!

Wat we van jou verwachten


 • Je volgt een gerelateerde HBO opleiding (hotelschool, toerisme of events);

 • Je bent representatief en hebt een commerciële en gastgerichte instelling;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar.

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.

 • Ontwikkeling:  Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.

 • Een passende stagevergoeding.

 • Huisvesting: Tijdens je stage bij ons zul je verblijven in een personeelskamer.

 • Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen.  Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken?  Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.

 • 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou  nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.

 • Surprise Our OneTeam:  Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Strandhotel Seeduyn op Vlieland. Het strandhotel ligt op een unieke locatie heel vrij en dicht aan zee. Namelijk bovenop de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitgestrekte strand. Vlieland is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Into the great Wide Open? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

Informatie sollicitatie

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 17 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Soliciteer via WhatsApp