Sier aan Zee

Wie zijn wij

Misschien ben je wel eens te gast geweest bij Sier aan Zee? De sfeer die je dan proeft, is ook onze werksfeer. Het belangrijkste is dat iedereen zich thuis voelt, zowel de gast als de medewerker. Het leuke van Sier aan Zee is de grote diversiteit aan gasten. Gasten komen alleen, in koppels, als gezin, of in groepsverband, geen dag bij Sier aan Zee is hetzelfde. Wij ontvangen onze gasten in de bekende vriendelijke en informele hostel sfeer waarbij iedereen welkom is en zich snel thuis voelt. We zien onze gasten dan ook vaak terug.

Wat we bieden

  • Een leuke afwisselende baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en gastcontact.
  • Een salaris conform de Horeca CAO, passend bij de functie hierover gaan we in overleg.
  • De mogelijkheid om via cursussen en trainingen jezelf verder te ontwikkelen.
  • Indien nodig kunnen wij huisvesting aanbieden

Sieraanzee.nl Ameland

Onze vacatures

Medewerker Housekeeping Ameland

Als medewerker huishouding heb je misschien wel de belangrijkste taak binnen het bedrijf. Er is geen betere ontvangst als die met een schone kamer! Kun jij je in deze stelling vinden, misschien is werken bij Sier aan Zee dan iets voor jou!

Ameland

Ontbijt medewerker Ameland

Een goed ontbijt voor onze gasten, daarvoor sta jij graag een uurtje eerder op. Laat jij onze gasten hun dag graag goed beginnen, misschien is werken bij Sier aan Zee dan iets voor jou!

Ameland

Front office medewerker Ameland

Vind jij het leuk om met mensen te werken en maak je het een ander graag naar de zin, misschien is werken bij Sier aan Zee dan iets voor jou!

Ameland