Camping de Kooi

Wie zijn wij

Camping de Kooi is een prachtige camping, gelegen midden op het eiland Terschelling, tussen de leuke uitgaansdorpjes West en Midsland in. Het noordzeestrand is nog geen 15 minuten fietsen. Naast de camping ligt een duinmeer voor een verfrissende duik voor of na je werk. De Kooi is een gezinscamping waar ook rustige volwassenen welkom zijn.

Van 9 juni tot 19 juni is er Oerol. Een leuk festival waarbij er ook DJ’s en leuke optredens in en om het eetcafé zijn. En van begin juli tot eind augustus is het zomerseizoen en komen veelal de gezinnen. Het is een toeristisch bedrijf zonder van die lelijke stacaravans. Dus veel echte vriendelijke vakantiegangers. Op de camping is een leuk eetcafé met ruim terras en een zeer verrassende keuken. Wil je nog meer weten van wie wij zijn? Kijk dan ook eens op campingdekooi.nl.

Wat we bieden

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er meer dan genoeg afwisseling. Zoals we hier op de Kooi zeggen: ‘Never a dull moment’. We bieden een prachtig bedrijf om te werken, een leuk gezellig team, gratis huisvesting, een uitstekend salaris, gratis lunch en avondeten op werkdagen, gratis gebruik van wasserette en nog veel meer. Onze vacatures zijn per aanvang maart, april of mei, juni, juli en augustus. Werkuren en de totale periode die je wilt komen werken bepalen we in overleg samen met jou. Je kan ook samen met 1 of meerdere vrienden of vriendinnen komen werken.

Lijkt het je leuk om een periode op Terschelling door te brengen reageer dan direct en zorg voor jouw baantje op Terschelling. Tot ziens op Terschelling, Dirk-Jan en Marloes

Campingdekooi.nl Terschelling

Onze vacatures

Schoonmaak medewerkers camping

In een leuk en gezellig team zorg je ervoor dat alles op de camping dagelijks 'spic en span' is.

1 mei 2023 - 1 sep 2023
Terschelling

Receptie medewerker Terschelling

Wij zoeken een spontane collega voor de functie als receptionist bij onze Camping :-) We bieden een prachtige werkplek een zeer goed salaris. Huisvesting in overleg!

15 apr 2023 - 1 sep 2023
Terschelling

Horeca medewerkers camping Terschelling

Voor aankomend seizoen zoeken wij meerdere gezellige medewerkers voor de bar/bediening van eetcafé camping de Kooi. We bieden gratis huisvesting en gezellige collega's.

1 jun 2023 - 31 aug 2023
Terschelling