cover-image

Recruitment marketing

Arbeidsmarkt in beweging:

De arbeidsmarkt is altijd in beweging! Jouw vacature campagne op Waddenvacatures verandert mee en blijft voldoen aan de verwachtingen van werkzoekenden en werkgevers.

Arbeidsmarkt- en marketinginzichten staan aan de basis van effectieve vacature campagnes op waddenvacatures, (betaalde) vacaturesites en gesponsorde content in social media. 

Vacature(s) plaatsen

Voordat we jouw vacature plaatsen bepalen we de wervingshaalbaarheid. Hoe moeilijk is de vacature in te vullen. Wat is de arbeidsmarktactiviteit voor deze vacature, zijn er veel werkzoekenden of richten we de campagne op latent werkzoekenden? Welke leeftijdscategorie kunnen we het beste aanspreken en last but not least wat zijn de pullfactoren die je moet vermelden om de juiste kandidaten te verleiden?

Als we het voorwerk hebben gedaan kunnen we voor jou van start met de organic campagne. Jouw vacature(s) publiceren we op Waddenvacatures plaatsen we door op bekende en goed bezochte freemium jobboards, google for jobs en onze socials. Heeft jouw vacature extra aandacht nodig? Dan boosten wij jouw vacature. Hierover lees je meer onder het kopje Recruitment marketing in onderstaande.

Sollicitaties ontvangen

Er zijn twee mogelijkheden waarop je sollicitaties kunt ontvangen en beheren:

  1. Waddenvacatures vraagt jou via de viewerfunctie kandidaten te beoordelen. Je hebt enkel persoonlijk contact met de sollicitanten waar jouw voorkeur naar uitgaat. Waddenvacatures wijst negatief beoordeelde kandidaten af.
  2. Via de Hiring Manager inlog krijg je toegang tot jouw deel van het Waddenvacatures ATS. Een hiring manager ziet zijn vacatures en de daarbij behorende sollicitanten en kan het ATS gebruiken om de sollicitatieprocedure te beheersen.

Kennismaken met Waddenvacatures:

De basis kosten voor een kennismakingscampagne bedragen € 349,- exclusief BTW voor een periode van zes weken. 

Eerst even kennismaken voordat je een langere samenwerking aangaat? Dat kan! Wij laten graag zien wat Recruitment marketing van Waddenvacatures voor jouw organisatie kan betekenen. 

Samenwerken met Waddenvacatures

Voor € 120,- per maand exclusief BTW beschik je over één doorlopende vacature positie én een "werken bij" pagina.

Samenwerken met Waddenvacatures betekent gevonden worden! Wij tillen jouw Employer Branding naar hoog niveau door middel van een werken-bij pagina en een doorlopende vacature positie op Waddenvacatures. Sollicitaties handel je af in je persoonlijke omgeving van Waddenvacatures, zo mis je nooit meer een CV!

Blijf zichtbaar voor (latent)werkzoekenden en ontvang je het gehele jaar door sollicitaties! De doorlopende vacature positie kun je inzetten voor verschillende vacature teksten. Wil je van vacaturetekst wisselen? Zonder bijkomende kosten kun je tot maximaal 6 x per jaar de vacaturetekst wisselen.

Wil je meer vacatures plaatsen? Bij meervoudige doorlopende vacatureposities bieden wij een staffelkorting tot wel 40%. Vraag ons naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

Recruitment Marketing 

Vraagt een vacature om meer bereik onder (latent)werkzoekenden of wil je een gerichte doelgroep of regio targetten? Dan boosten wij jouw vacature!

Voorafgaand aan deze campagne bepalen we op basis van marketingdata inzichten op welke websites en social media jouw doelgroep zich bevindt.  Vervolgens stellen we de budgetten vast en starten we de betaalde campagne.

Onze diensten: recruitment marketing en PZ en HR waddenvacatures.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.