cover-image

Wie zijn wij

Wat doet Waddenvacatures

Waddenvacatures is gevestigd op Ameland en actief op de Nederlandse Waddeneilanden. Waddenvacatures verzorgt vacaturemarketing en HR diensten voor werkgevers op de Waddeneilanden. Op onze website vind je vacatures voor zowel vast als tijdelijk werk in onder andere de branches Horeca, Recreatie, Retail, Detailhandel, Levensmiddelenbedrijf, Groen, Bouw en Installatie.

Het gehele jaar door bieden wij een actuele hoeveelheid vacatures voor studenten, starters en professionals. De Wadden-vacature die jij zoekt hebben wij al voor jou gevonden! Ga jij de uitdaging aan om een seizoen of langer te werken op één van de Waddeneilanden?

Wat maakt werken op een eiland zo tof?

Stap je op de boot naar een eiland dan krijg je het instant vakantiegevoel, zelfs als je er woont of werkt. Ieder eiland heeft zijn eigen kenmerkende cultuur en natuur wat het eiland zo divers en uniek maakt. Vanaf de lente tot in de vroege winter bruisen de eilanden van de gezelligheid. Niet voor niets zie je de eilanden terug als geroemde reisbestemmingen in populaire media zoals CNN of Lonely planet. Ga je werken in de horeca of recreatie in het seizoen dan kunnen we stellen dat het aan uitdagingen en leerzame momenten niet zal ontbreken. Een ervaring die een leven lang mee gaat! Je leert uiteraard veel op je werk maar ook op persoonlijk vlak zul je enorm kunnen groeien. In het gehele toeristische seizoen worden tal van leuke evenementen en festivals georganiseerd, snel vervelen doe jij je daarom zeker niet. Een vrije dag die besteed je zomerdag op een terras of aan het strand samen met je collega’s die zomaar eens vrienden voor het leven kunnen worden. Het verblijf op het eiland? Daar is gelukkig al over nagedacht, de meeste werkgevers op de Waddeneilanden bieden huisvesting aan in hun personeelsaccommodaties. In de meeste vacatures staat uitgebreid vermeld wat jij mag verwachten op gebied van wonen en werken op een eiland!

Wat mag je verwachten

Werken en wonen op een eiland is uniek en laat zich niet in een paar woorden uitdrukken. Of het nu gaat om een vakantiebaan of een jaarcontract, dat jij met plezier op deze periode terug kijkt dat staat vast. Waddenvacatures maakt jouw (werk)ervaring op een eiland graag tot een succes! Bij ons vind je altijd actuele vacatures boordevol informatie over 

  • De soft en hard skills die je in de functie nodig hebt
  • Informatie over de gewenste ervaring 
  • Salarisinformatie en secundaire voorwaarden
  • De aangeboden huisvestingsmogelijkheden in de personeelswoning

Sollicitatieprocedure

Heb jij de perfecte baan via Waddenvacatures gevonden? Nadat je hebt gesolliciteerd zorgt Waddenvacatures voor een vlotte sollicitatieprocedure zodat je snel weet of je kans maakt op jouw droombaan op een Waddeneiland. Zo ziet de sollicitatieprocedure van Waddenvacatures er uit:

Werkgevers worden direct gevraagd de sollicitatie te beoordelen.
Bij gebleken geschiktheid wordt direct een kennismaking gepland (video)bellen of op locatie van de werkgever.
Na een succesvolle kennismaking wordt je uitgenodigd voor een proefdag of kun je direct starten.

Je treedt rechtstreeks in dienst bij de werkgever of Waddenvacatures verzorgt de arbeidsovereenkomst

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.