cover-image

PZ en HR van Waddenvacatures

Werving door Waddenvacatures

Jouw tijd besteed je liever aan de beste matches? Wij behandelen de sollicitaties die op jouw campagne binnenkomen. Jij interviewt enkel de kandidaten die aan de selectiecriteria voldoen. Ons uurtarief bedraagt € 55,- ex BTW.

Detachering via Waddenvacatures

Medewerkers inlenen via Waddenvacatures, dat blijft mogelijk! Heb je een medewerker via Recruitment Marketing van Waddenvacatures aangenomen en wil de deze medewerker in dienst nemen via Waddenvacatures? Wij verzorgen de contracten! Het uurtarief van de medewerker bedraagt 1.9 x het bruto uurloon.

Overige diensten:

Heeft u behoefte aan extra service zoals het schrijven of redigeren van vacatureteksten? Dit verzorgen wij tegen een vast tarief van € 129,- ex BTW. Voor overige overeengekomen HR services brengen wij een uurtarief van € 55,- ex BTW in rekening.

Onze diensten: recruitment marketing en PZ en HR waddenvacatures.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.