HORiZONTE

Wie zijn wij

Wij zijn HORiZONTE GmbH, een familiebedrijf met eigen groepsvakantiewoningen in heel Europa. Wij bieden groepsvakanties aan voor scholen, clubs, families en anderen. Sinds 1982 zijn we gespecialiseerd in groepsreizen voor jongeren en schoolreizen. Als touroperator zijn onze bedrijfsdoelstellingen duidelijk geformuleerd. We willen kinderen en jongeren in staat stellen deel te nemen aan groepsreizen, sociaal leren bevorderen en reizen in harmonie met de omgeving stimuleren. Onze professionele aanbiedingen zijn specifiek gericht op groepsleiders, leerkrachten en opvoeders.

Wat we bieden

We bieden je een aantrekkelijk salaris en gratis huisvesting in onze personeelswoning in Ballum. Je bent verantwoordelijk voor je eigen eten en drinken. Je werkt 20 uur per week, verdeeld over 3-6 uur per dag, afhankelijk van de werkdruk. De werktijden zijn flexibel en kunnen in overleg met het team worden vastgesteld.

Onze vacatures

Kok kantinekeuken op Ameland

Wil je graag in een klein team werken en de culinaire behoeften van onze groepen vervullen? Wij zijn op zoek naar een kok voor onze groepshuizen op Ameland!

1 apr 2024 - 1 okt 2024
Ameland

Keukenhulp kantinekeuken op Ameland

Wij zijn op zoek naar een keukenhulp voor onze groepshuizen op Ameland. Solliciteer nu en maak deel uit van ons kleine, zelfstandige en gezellige team!

1 apr 2024 - 1 okt 2024
Ameland