Kok / Keukenhulp Strandpaviljoen Twaalf Texel

Kom werken bij Strandpaviljoen Twaalf, het paviljoen op Texel waar we alles anders doen! Een verfrissende kaart zonder al te veel standaard gerechten en de beste stiekeme feestjes ’s avonds op het strand! Oh ja!

Publicatiedatum: 19 mei 2024
Texel
1797RM
38 - 40 uur
VMBO
fulltime
bepaalde tijd
Startfunctie (weinig ervaring)

Functie-inhoud

Hou jij van diversiteit en afwisselend werk? Dan kunnen we jouw job gemakkelijk combineren met het helpen van cateringen en opbouwen van bruiloften, festivals of andere feestjes via ons andere bedrijf; De Jongens van het Strand. Heb jij behoefte aan werken in twee verschillende keukens of wil je alles leren over de plantaardige keuken? Dan kunnen we je koppelen aan ons andere restaurant in Den Burg; Witlof Foodbar.

Wat we van jou verwachten


  • Passie voor eten

  • Stressbestendig

  • Teamplayer

  • Creatief

Wat we je bieden

Kom jij in ons gloednieuwe strandpaviljoen als kok of hulpkok werken? Lijkt het je leuk dit jaar onderdeel te zijn van een team die écht samen werkt, waar er naar je geluisterd wordt, waarin jij kunt aangeven hoeveel en welke dagen je wilt werken, waar je een goed salaris ontvangt en een flinke fooi?

Wie we zijn

Zwijmelen bij zwoele klanken, de zon zien ondergaan vanaf een loungebank, met een cocktail in de hand. Helemaal jezelf zijn op het Texelse strand. Geniet van de relaxte sfeer van TWAALF. Voor velen een tweede huiskamer aan zee. Heerlijke muziek, een uitdagende kaart en een relaxed strand, maken van Strandpaviljoen Twaalf niet alleen ‘de’ plek om te bezoeken maar ook om te werken op Texel.

Informatie sollicitatie

Solliciteer via onderstaande link, whatsapp of e-mail naar marc@strandpaviljoentwaalf.nl en laten we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen, tot gauw!

Soliciteer via WhatsApp

of via onderstaand formulier

Sollicitatieformulier
Liefst word ik benaderd via:

Maximum file size: 8MB

Maximum file size: 8MB

Privacyvoorwaarden