Café Restaurant ‘De Slufter’

Wie zijn wij

Café-Restaurant ‘De Slufter’ is gelegen aan het gelijknamige natuurgebied dichtbij bungalowpark Slufteroord. De Slufter is een grotendeels door duinen omsloten kwelderlandschap die in open verbinding met de Noordzee staat. De Slufter is het bekendste natuurgebied van Texel en trekt jaarlijks veel bekijks. Voor- of na een wandeling door dit prachtige natuurgebied is ons restaurant bij uitstek de plaats om heerlijk te genieten van een hapje en een drankje, een lunch of diner.

Wat we bieden

Prettig werken in een collegiaal team staat voor ons centraal, misschien is het juist daarom dat onze gasten de ontspanning en gastvrijheid bij de Slufter zo weten de waarderen. Onze collega’s bieden wij een goed salaris en een werkweek van minimaal 38 uur. Op het nabijgelegen vakantiepark Slufteroord kunnen wij medewerkers van het vaste land van huisvesting voorzien.

Onze vacatures

Keukenhulp Texel (incl huisvesting)

Vacature bediening Cafe Restaurant de Slufter

Een seizoen wonen en werken op Texel? Bij Café Restaurant de Slufter vind je wat je zoekt. Een leuke baan met een goed salaris, een prettige werksfeer op een schitterende locatie!

1 mei 2020 - 1 nov 2020
Texel