Gasterij d’ Drie Grapen

Wie zijn wij

Café Restaurant De Drie Grapen is al meer dan 55 jaar een begrip op Terschelling. De sfeer van het eiland is zichtbaar en voelbaar in ons gastvrije “Jutterspaleis” een plek waar inmiddels de derde generatie de familie traditie in gastvrijheid voortzet.

Deze traditie omvat dat wij onze gasten graag de tijd gunnen om de hele avond te ‘tafelen’, lekker genieten van smaakvolle gerechten in degelijke porties in ons sfeervolle restaurant. Op de kaart bieden wij een ruime keuze in vlees en vis en zelfs voor de kleine culinaire fijnproevers is er een heus kindermenu met zalm of biefstuk. Werken bij ons betekent onderdeel worden van de Drie Grapen waar we samen iedere dag zorgen voor tevreden gasten.

Wat we bieden

Bij een goede baan hoort een goed salaris, dit salaris bepalen wij samen met jou aan de hand van functie en ervaring. De flexibiteit die wij te bieden hebben komt voort uit het feit dat wij graag kijken wat jij wel kunt in plaats van wat je niet kunt. Ben je nog niet zo ervaren en wil je groeien in het vak, wij geven daarvoor de ruimte. Bij ons kun je daarom aan de slag als vakantiekracht, seizoen medewerker of vaste kracht in de functie die bij jou past. Heb je geen huisvesting op Terschelling, geen punt wij kunnen jouw huisvesting (in overleg) verzorgen.

Onze vacatures

Keuken- en bedieningsmedewerkers Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor het keuken- en bedieningsteam zoeken wij collega's voor het seizoen, weekenden en vakanties. Huisvesting is aanwezig.

Terschelling