Hotel de Wadden

Wie zijn wij

Op Vlieland hebben we twee hotels en een strandpaviljoen, ons familiebedrijf is ooit begonnen met Hotel de Wadden verscholen aan de historische Dorpsstraat van het dorpje Oost-Vlieland. Ooit was de lokale zeevaartschool in het pand gevestigd. Ons gezellige en eigentijdse familiehotel op Vlieland heeft een warme en persoonlijke sfeer. In het restaurant van Hotel de Wadden kun je smakelijk eten en een stap buiten de deur zijn gezellige terrassen en winkeltjes.

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons op een terrasje gaat zitten, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren graag op het strand te vinden is. Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Wat we bieden

  • Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
  • Interne kost en inwoning
  • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op.
  • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
  • Aanbrengbonus: Een netto bonus van 250 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!
  • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
  • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen!

Onze vacatures

Eerste Medewerker Bediening

Eerste medewerker bediening Hotel de Wadden, inclusief woonruimte. File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk in het hotel. Wie wil dit nu niet!

Vlieland

Afwas Medewerker

Ben jij een echte aanpakker? Is geen uitdaging jou te veel en zie jij graag direct resultaat van je harde werk? Kom afwassen op de Waddeneilanden en beleef een fantastische ervaring!

Vlieland

Medewerker Bediening Fulltime

Fulltime baan als medewerker bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning en een jaar contract met grote kans op verlenging!

Vlieland

Stage MBO en HBO

Stage mogelijkheden bij Hotel de Wadden op Vlieland, inclusief inwoning.

Vlieland

Bezorger

Vind jij niets leuker dan door de straten van Vlieland scheuren op de fiets? Daar kun je nu je geld mee verdienen!

Vlieland

Bartender

Bartender/ cocktailshaker inclusief fulltime jaar contract of een flexibel contract voor je bijbaan?!

Vlieland

Medewerker bediening

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

Keuken medewerker

Baan óf bijbaan als keuken medewerker op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

Horeca medewerker

Baan óf bijbaan als horeca medewerker op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Vlieland

Duty Management Stage

Strandhotel Seeduyn is opzoek naar een leuke en enthousiaste duty manager stagiair.

Vlieland

Shiftleader bediening

File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk in het hotel en huisvesting. Wie wil dit nu niet!

Vlieland