Ontbijt Kok

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie? Ben jij de culinaire vroege vogel die wij zoeken? Vind jij het een uitdaging om de ochtend voor onze gasten goed te beginnen met een fantastisch geserveerd ontbijt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Publicatiedatum: 24 feb 2024
Terschelling
8899BV
38 uur
MBO
parttime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Je bent een echte ‘gastheer / gastvrouw’ en het werken in de horeca is voor jou geen onbekend terrein. De gasten aan jouw tafel lopen met je weg. Je stelt ze op hun gemak, laat ze voelen dat ze welkom zijn en zorgt ervoor dat het ze aan niets Voor ons ontbijt team zijn wij op zoek naar fulltime versterking! Plezier en een positieve houding vinden wij erg belangrijk zowel tegenover de gast als je collega’s, want samen staan we sterk! Daarnaast heb jij oog voor detail en werk je netjes en georganiseerd. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en het bijhouden van het ontbijtbuffet, daarnaast help je met het verzorgen van Meeting & Events d.m.v. het voorbereiden van de groepslunches en/of koffiebuffetten bij onze vergaderzalen.

Na je gewerkte dag staat er nog een hele dag voor je, fiets het eiland tegemoet op weg naar een van de mooie strandpaviljoens of neem een duik in zee.

Wat we van jou verwachten

Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.
Gastgerichtheid, meedenken met je collega’s en stressbestendigheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
Kennis van allergenen en HACCP
Ervaring in het opnemen van bestellingen en het serveren van dranken en gerechten
Je hebt een flexibele instelling en bent een echte vroege vogel!
Een echte teamplayer met passie voor het culinaire vak: dit ben jij!

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden.

 • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

 • Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

 • Huisvesting mogelijkheden

 • 30/30 member:
  Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels;
  30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken);
  30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels.

 • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

 • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!

 • Een gratis hotelovernachting inclusief diner als jij door je proeftijd bent!

Wie we zijn

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam.

Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat. Word jij onze nieuwe collega? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Óf solliciteer via Whatsapp (geef dan wel even aan voor welke functie je solliciteert).

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Klik dan op 'solliciteer online' en vul direct het sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels
Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp