Restaurant Supervisor

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Aparthotel Boschrijck op Terschelling.

Publicatiedatum: 22 mrt 2023
Terschelling
8881EP
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

File vrij, mooiste eiland van Nederland, binnen 5 minuten op je werk in het hotel. Wie wil dit nu niet!

De F&B Supervisor is eindverantwoordelijk voor het team en de afdeling, natuurlijk met ondersteuning van de Hotel Manager.

Jij vindt jezelf een echte horeca man of vrouw, een gastheer of -vrouw pur sang! Tussen de tafels, achter de bar en in de keuken ben jij als horeca supervisor op je best. Maar ook administratief en zelfs achter de receptie van het hotel sta jij je mannetje (of vrouwtje). Leidinggeven aan een jong dynamisch horeca team? Dan ben je helemaal in je element! Ben jij de enthousiaste horeca supervisor die altijd het beste uit zijn of haar mensen haalt. Kom dan ons restaurant op Terschelling versterken!

Nieuwe concepten, andere processen, een scherpere begroting… je bent altijd in de weer met het restaurant en denkt graag na over verbeteringen en optimalisaties van het restaurant. Dat je afdeling loopt als een trein is voor jou namelijk vanzelfsprekend. Je daagt jezelf en je team in het hotel daarom graag uit. Je zoekt naar mogelijkheden om het nóg beter te doen in het hotel. Daarnaast ben jij ook zo flexibel waar mogelijk en ben jij de Duty manager bij afwezigheid van de hotel manager. Want ondanks dat jouw focus op het restaurant ligt, ben jij ook vaak te vinden achter de receptie en werk je veel samen met de hotel manager. Bij ApartHotel Boschrijck hebben wij namelijk 'één team, één taak' en helpen de andere afdelingen dus waar nodig. Jij bent een echte Allround Hospitality Representative!

Herken je jezelf in deze omschrijving? Kom dan eens kennismaken bij Aparthotel Boschrijck, naast huisvesting hebben wij ook de perfecte baan voor jou!

Are you ready to embark on your adventure?!

Wat we van jou verwachten


 • Gastvrij, slim, open en spontaan: Dit zijn jouw eigenschappen!

 • Jij voelt je thuis op Terschelling.

 • Werkervaring in een zelfde functie of je bent toe aan de volgende stap in je Hospitality carrière.

 • Communicatie, commercieel handelen en leidinggeven: Hier blink jij in uit!

 • Onze internationale gasten kun jij goed te woord staan, daarvoor spreek je tenminste correct Engels en ook een goed woordje Duits.

 • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit.

 • Een afgeronde opleiding Hotelmanagement (of gerelateerd) op HBO of MBO niveau.

 • Je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.

 • Ontwikkeling Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.

 • Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

 • Huisvesting mogelijkheden

 • Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen.  Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken?  Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.

 • 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou  nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.

 • Surprise Our OneTeam:  Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wie we zijn

ApartHotel Boschrijck (de naam zegt het al) ligt midden in de bossen. Het is een echt familiehotel met ruime appartementen. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 15 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht!

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels 

Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp