Restaurant Supervisor

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste supervisor? Hou je er van om medewerkers te inspireren, en krijg je energie van het tevreden maken en houden van gasten? Dan ben jij de supervisor die we zoeken! Wij zoeken iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en veel wil leren.

Publicatiedatum: 30 sep 2023
Terschelling
8881EP
MBO
fulltime
bepaalde tijd
Midcareer (ervaren)

Functie-inhoud

Als restaurant supervisor bij Hotel Schylge, ben je verantwoordelijk voor een heerlijk ontbijt, lunch of een goed diner voor onze hotelgasten, en gasten van buitenaf. Gast- en medewerkerstevredenheid staat bij jou op nummer één. Jij bent gepassioneerd over hospitality, energiek en ondernemend. Jij fungeert als de schakel tussen het beleid van het hotel en de uitvoering op de vloer en zorgt in samenwerking met het hele team voor de ontwikkeling en aansturing van productiviteitcontinuïteit en structuur binnen het team.

Bij ons staan oog voor detail en aandacht voor zowel gasten als medewerkers hoog in het vaandel. Wij werken graag samen om controle en gelijkheid te waarborgen.

Bij Restaurant op West hebben we een Frans Mediterraanse keuken, waar je culinair kunt dineren en genieten van meer dan 60 mooie wijnen.

Ondertussen wordt je elke dag beloond met een prachtig uitzicht over de Waddenzee en de jachthaven.

Jij brengt een hoop energieflexibiliteitdaadkrachtpositiviteit en optimisme met je mee als Restaurant Supervisor. Jij streeft ernaar om het beste uit jouw team te halen door de juiste mensen op de juiste plek, op de juiste tijd en met de juiste middelen te plaatsen.

Deze functie betreft een fulltime dienstverband waarbij jij vrij bent om jouw tijden en zichtbaarheid zo goed mogelijk in te delen.

Wat we van jou verwachten


 • Opgeven? Dit komt in jouw woordenboek niet voor. Je hebt een uitgesproken visie op het te behalen resultaat.

 • Wij vinden het belangrijk dat je al enkele jaren ervaring hebt als Leidinggevende of Supervisor in een Hospitality omgeving.

 • Jij hebt veel kennis op F&B gebied.

 • Je denkt op tenminste HBO niveau, bent sportief en hebt een gezonde dosis humor.

 • Klaar om te werken in een hotel waar we efficiënt samenwerken.

 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; als je een derde taal beheerst vinden wij dat fijn.

 • Samen met het team maak jij van iedere dag een nieuw avontuur, je weet je collega’s te motiveren en te inspireren.

 • Affiniteit met en kennis van de Waddeneilanden is een pré.

 • Bereid te wonen op een van de meest dynamische eilanden van Nederland, Terschelling.

Wat we je bieden


 • Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. WestCord zet zich in voor duurzame inzetbaarheid.

 • Ontwikkeling Nog niet helemaal comfortabel met de functie die jij graag wilt uitoefenen? Óf ben je nog lang niet uitgeleerd? Onze Hospitality trainers leren jou graag de fijne kneepjes van het vak. Zo sta jij zelfverzekerd op de werkvloer en genieten de gasten van hun rust en jouw kennis.

 • Salaris: Een passende beloning voor ieders inzet vinden wij belangrijk.

 • Huisvesting mogelijkheden

 • Balans: Privé en werk houden wij zo veel mogelijk gescheiden. Wij maken gebruik van ons eigen communicatie platform, waarbij je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen in je team en organisatie. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels de beschikbare e-learnings.

 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen.

 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.

 • Aanbreng- welkombonus: Wij beloven onze gasten dat ze graag terug willen komen.  Ken jij iemand die ook graag ons team komt versterken?  Dan ontvangen jij en de nieuwe collega een netto bonus van €250,00 op jouw rekening gestort.

 • 30/30 member: Ons doel is om jou ‘part of the family’ te laten voelen! Daarom bieden we jou  nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels, 30% korting op WestCord producten zoals de Wellness en F&B.

 • Surprise Our OneTeam:  Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou? Bij WestCord genieten alle collega’s van de speciale Surprise Our OneTeam dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten.

Wie we zijn

Je gaat aan de slag in Hotel Schylge op Terschelling. Hotel Schylge ligt in de enige natuurlijke baai van Nederland. Terschelling is een toeristisch eiland, waar altijd van alles te doen is. Misschien ken je het wel van het bekende festival Oerol? Zo niet, dan is dit misschien het moment om dit te ontdekken!

Maar… werken bij WestCord betekent niet alleen maar rennen en zweten tijdens je shift. Want, naast een harde werker, zijn wij ook op zoek naar iemand die met ons de zee induikt, iemand die het leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen, vrije uren zonnend of surfend door te brengen op het strand, iemand die de werkdag af wil sluiten met een gezellige borrel of een kampvuur op het strand! Want naast dat we collega’s zijn, zijn we ook een hechte familie bij WestCord.

WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Vanuit het allereerste hotel, Hotel de Wadden op Vlieland is het bedrijf gegroeid. Inmiddels telt de groep 16 hotels verspreid over heel Nederland. Waaronder een aantal iconische hotels, zoals Hotel New York Rotterdam, het ss Rotterdam en Hotel Jakarta Amsterdam. Wij zijn pas tevreden als we tevreden gasten hebben en daar is alles op gericht! Betrokken, oprecht, persoonlijk en stoer. Dat is waar WestCord Hotels voor staat.

Informatie sollicitatie

Wil je reageren op deze vacature? Vul direct het onderstaande sollicitatieformulier in! Voor vragen kun je ons via onderstaande gegevens bereiken Personeelszaken Westcord Hotels 

Telefoon: 0517-432040
Fax: 0562-452664
E-mail: pz@westcordhotels.nl

Soliciteer via WhatsApp