cover-image

Cecil StreetOne | Stan & Stacy

Aan het gezelligste pleintje in den Burg (de Stenenplaats) op de hoek van de belangrijkste winkelstraat ( de Weverstraat) vind je Stan & Stacy, Modische merken worden afgewisseld met de goede basisartikelen. Ook zijn we het adres voor de stoerste Texel sweaters. Voor de hele kleintjes leuke setjes van Levv en Bess en de Allerliefste gekste knuffels van Jellycat. Op de bovenverdieping hebben wij een leuk assortiment woonaccessoires waaronder ons eigen Texel servies. Je vindt het allemaal bij Stan & Stacy op Texel! 

Even verderop vind je enige winkel in Nederland met Cecil en StreetOne onder één dak! Door de constante aanvoer van nieuwe artikelen blijft ieder bezoek verrassend. Natuurlijk bestaat ook een deel van de collectie uit basisartikelen die dagelijks aangevuld worden. De ruime paskamers en het gezellige hoekje waar bij het haardje een lekker kopje koffie gedronken kan worden maken iedere winkelbeleving compleet.

We bieden je een vast contract met goed salaris, vaste werktijden, pauzes en korting op je kleding. Je gaat deel uitmaken van een klein team dat houdt van hard werken maar ook gezelligheid.

Woonruimte is bespreekbaar in combinatie met je baan. 1-2 personen maximaal en  geen huisdieren.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.