cover-image

Strandrestaurant West aan Zee

Ons paviljoen, gevestigd nabij het dorp West aan zee, ligt op ongeveer 250 meter van het recent gerenoveerde Hotel Paal 8. Het paviljoen beschikt over verschillende loungebanken, ruim opgesteld zitplaatsen, strandbedjes, open haard, kampvuren, (vis-) BBQ `s, eigen visroker en kwalitatieve goede wijnen. Deze strandtent is daardoor apart en exclusief op zijn eigen manier. Als enige strandtent in West aan zee met uitzicht op enkel duin, strand en zee is het echt een plek om te onthaasten en te genieten van de kwaliteiten van de zeer gevarieerde keuken. 

In het ons paviljoen is uitvoerig nagedacht over de keuken. Een van werelds beste keuken producent Rosval heeft samen met ons het ontwerp zo ver door ontwikkeld, waardoor er een zo’n efficiënt mogelijke keuken van is gemaakt. Een keuken met extra dik RVS, geheel uitgebalanceerde lucht-installatie, WTW systeem, de nieuwste technische apparatuur, ruime opzet inductie, 150 liter VCC slede, 6- en 10 laags rational ovens, extra brede warme- en koude pas, Cook & Hold, salamander, bain-marie, crushed ice machine, aparte spoelkeuken met dubbele vaatwassers, ruime koel- en vriesopstellingen, 2 mise an place keukens, efficiënte routing, etc..

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.