cover-image

Hotel Restaurant Posthuys Vlieland

Hotel Restaurant Posthuys Vlieland is ongetwijfeld de leukste plek van Vlieland midden in de duinen. De plaats om te genieten van een hapje of een drankje of om lekker te slapen. Zoek jij een leuke (seizoens)baan? Wij zijn op zoek naar leuke collega’s!

Wij bieden een leuke, goedbetaalde fulltime baan én een gezellig onderkomen in ons personeelsverblijf aan! 

Je gaat werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen op loopafstand van het strand. Niet alleen tijdens je werk maar ook in je vrije tijd is het een heerlijke plek om de zomer door te brengen. Ervaring is niet vereist. We leren je de werkzaamheden graag!

Onze vacatures

Vlieland Het Posthuys €  10 - €  16

Hotel Restaurant Posthuys Vlieland Kom werken op de leukste plek van Vlieland, midden in de duinen en vlak bij het strand! Voor ons hotel en restaurant zijn wij op zoek naar gezellige collega's die de periode juni t/m oktober bij ons kunnen komen werken. Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.