cover-image

BIJ JEF

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn (Texel), nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand.

No-nonsense en eigenzinnig. Altijd op zoek naar harmoniërende contrasten in smaak en textuur. Zie daar de kookstijl van chef Jef in een notendop. Jef Schuur werkte bij sterrenrestaurants in binnen- en buitenland voordat hij op zijn 25ste besloot zijn droom te realiseren: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide.
Lokale producten zijn een belangrijk onderdeel van zijn repertoire. Zoals Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schaal- en schelpdieren. 

Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert hij met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen. De wijnen van SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine sluiten perfect aan op Jefs creaties. Niet voor niets worden Jef en Nadine door gasten én professionele recensenten geroemd om hun unieke, persoonlijke stijl.

Zijn de woorden gedreven, ambitie en passie kenmerkend voor jou? Lijkt een bijzondere werkplek op een eiland je helemaal het einde? Adem je de zilte zeelucht al in, maar zoek je nog de juiste gastronomische werkplek?

Wij zijn een luxe restaurant met hotel suites en al jaren in het bezit van 1 Michelinster. Dat maakt ons uniek op de Waddeneilanden. Kortom, wil je werken op topniveau, het beste uit je zelf halen en je grenzen continue blijven verleggen? Solliciteer dan Bij Jef. Woonruimte is aanwezig.

  • Afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid
  • Een beter dan markt conform salaris
  • Een informele werk sfeer binnen een enthousiast en hardwerkend team
  • Mooie werkomgeving
  • Doorgoeimogelijkheden naar behoefte
  • Korting op overnachtingen/diners bij onze collega’s Relais & Châteaux (wereldwijd) en Les Patrons Cuisiniers (Nederland).

Onze vacatures

Texel BIJ JEF TEXEL €  2.200 - €  2.500

Als chef de partie denk je mee en is jouw bijdrage aan het creatieve proces erg belangrijk! Bij Jef heeft vacatures voor zowel het seizoen als voor langere tijd. Lees verder

Nieuw
Texel BIJ JEF TEXEL €  2.000 - €  3.500

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Lees verder

Nieuw
Texel BIJ JEF TEXEL €  13,50 - €  17

Jouw passie voor gastronomie en wijn zorgt ervoor dat het de gasten aan niets hoeft te ontbreken. Ben jij de inspirerende en gastvrije professional die ons team aanvult? Lees verder

Nieuw
Texel BIJ JEF TEXEL €  2.300 - €  2.750

Is voor jou als afwasser geen zee te hoog? Pak dan de boot naar Texel! Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.