Wonen en werken Terschelling

Combineer jij graag het nuttige met het aangename? Kom dan wonen en werken op Terschelling! Onder werktijd steek jij als een echte professional de handen uit de mouwen en in je vrije tijd verken je het eiland. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland! Ook zijn er talloze prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. En jaarlijks vindt hier in juni het wereldberoemde Oerol Festival plaats; dat wil je absoluut niet missen!

Wat werk betreft zit je bij Waddenvacatures helemaal gebeiteld. Bij ons vind je een ruim aanbod vacatures voor de leukste banen. Solliciteer op een geschikte functie en kom wonen en werken op Terschelling!

Wonen en werken Terschelling camping

Je hebt een ruime keuze uit functies als je wilt wonen en werken op Terschelling. Op de camping, in de horeca en in hotels wordt, zeker in de zomermaanden, veel gemotiveerd personeel gezocht. Wij hebben leuke tijdelijke én uitdagende vaste banen voor zowel beginners als mensen met meer ervaring. Doorzoek alle vacatures op Waddenvacatures voor een goede indruk van de vele mogelijkheden. Hard werken is een must als je wilt wonen en werken op Terschelling op een camping. Maar met het plezier van de gasten als jouw drijfveer zal dit geen enkel probleem zijn!

Wonen en werken Terschelling horeca

Waddenvacatures heeft ieder jaar weer diverse mogelijkheden om te wonen en werken op Terschelling in de horeca. In de bediening en in de keuken is veel vraag naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Als je kiest voor een (tijdelijke) baan op Terschelling, regelt je werkgever in de meeste gevallen de huisvesting. Zo hoef jij je alleen nog druk te maken over je sollicitatiebrief en wat je allemaal meeneemt in je koffer! Naast tijdelijke banen vind je bij ons ook vacatures waarmee werken op een eiland op permanente basis mogelijk wordt. Lijkt dit je wat en wil je graag wonen en werken op Terschelling in de horeca? Bekijk dan al onze vacatures op Terschelling en solliciteer naar jouw droomfunctie!

Verkoopmedewerker Jumbo Terschelling

Kom jij nazomeren op terschelling? Wij hebben een leuke baan met woonruimte voor jou!

28 Nov 2022 - 28 Nov 2023

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

28 Nov 2022 - 28 Nov 2023

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

23 Nov 2022 - 30 Nov 2022

Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

23 Nov 2022 - 9 Nov 2023

Medewerker Supermarkt Terschelling (jaarcontract)

Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is en zorg je er graag voor tevreden klanten? Ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Voor ons nieuw te openen winkel zoeken wij medewerkers voor het gehele jaar!

1 Dec 2022 - 1 Dec 2023

Afdelingsmanager Kassa Jumbo Terschelling

Een uitdagende baan als afdelingsmanager; Jij streeft naar de beste klantbeleving, samen met je team zorg je voor een aantrekkelijke afdeling waar alles op rolletjes loopt!

15 Nov 2022 - 15 Nov 2023

Restaurant Supervisor

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Aparthotel Boschrijck op Terschelling.

Bijbaan Horeca

Bijbaan bij Hotel Schylge op Terschelling, inclusief woonruimte

Front office supervisor

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Aparthotel Boschrijck op Terschelling.

Vakantiebaan Horeca

Vakantie baan bij Hotel Schylge op Terschelling, inclusief woonruimte