Wonen en werken Terschelling

Combineer jij graag het nuttige met het aangename? Kom dan wonen en werken op Terschelling! Onder werktijd steek jij als een echte professional de handen uit de mouwen en in je vrije tijd verken je het eiland. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland! Ook zijn er talloze prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. En jaarlijks vindt hier in juni het wereldberoemde Oerol Festival plaats; dat wil je absoluut niet missen!

Wat werk betreft zit je bij Waddenvacatures helemaal gebeiteld. Bij ons vind je een ruim aanbod vacatures voor de leukste banen. Solliciteer op een geschikte functie en kom wonen en werken op Terschelling!

Wonen en werken Terschelling camping

Je hebt een ruime keuze uit functies als je wilt wonen en werken op Terschelling. Op de camping, in de horeca en in hotels wordt, zeker in de zomermaanden, veel gemotiveerd personeel gezocht. Wij hebben leuke tijdelijke én uitdagende vaste banen voor zowel beginners als mensen met meer ervaring. Doorzoek alle vacatures op Waddenvacatures voor een goede indruk van de vele mogelijkheden. Hard werken is een must als je wilt wonen en werken op Terschelling op een camping. Maar met het plezier van de gasten als jouw drijfveer zal dit geen enkel probleem zijn!

Wonen en werken Terschelling horeca

Waddenvacatures heeft ieder jaar weer diverse mogelijkheden om te wonen en werken op Terschelling in de horeca. In de bediening en in de keuken is veel vraag naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Als je kiest voor een (tijdelijke) baan op Terschelling, regelt je werkgever in de meeste gevallen de huisvesting. Zo hoef jij je alleen nog druk te maken over je sollicitatiebrief en wat je allemaal meeneemt in je koffer! Naast tijdelijke banen vind je bij ons ook vacatures waarmee werken op een eiland op permanente basis mogelijk wordt. Lijkt dit je wat en wil je graag wonen en werken op Terschelling in de horeca? Bekijk dan al onze vacatures op Terschelling en solliciteer naar jouw droomfunctie!

Animatie medewerker kerstvakantie

Ben jij energiek, spontaan, toegankelijk en creatief?

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

1 Dec 2023 - 30 Nov 2024

Bedieningsmedewerker Terschelling (incl. huisvesting)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Gastrobar Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Zelfstandig werkende kok Terschelling!

Ben je op zoek naar een job in de keuken met vaste tijden, dagen en geen overuren en stress? Hotel Bornholm biedt een 4 of 5 daagse werkweek met, regelmatige werktijden en de weekenden vrij!

1 Jan 2023

Afdelingsverantwoordelijke Supermarkt Terschelling

Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Wij zijn per direct op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke groente en fruit.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

1 Dec 2023 - 1 Dec 2024

Keuken Medewerker

Baan óf bijbaan als keuken medewerker op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur als kok? Heb jij de aankomende periode nog geen plannen en wil je graag geld verdienen? Ben jij daarnaast gastvrij, gemotiveerd en enthousiast? Ga bij ons aan de slag op de Waddeneilanden als kok!

Medewerker Bediening

Baan óf bijbaan als medewerker bediening op Terschelling, inclusief mogelijkheden voor kost en inwoning! Wij geloven dat horeca is voor iedereen die wil. Zolang jij de gast op de eerste plek wilt zetten, kun je een uitstekende gastheer of gastvrouw in het restaurant worden. Misschien ben je er zelfs al één. Ook wonen op Terschelling is vooral een kwestie van willen, want iedereen is welkom!

Restaurant Supervisor

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste supervisor? Hou je er van om medewerkers te inspireren, en krijg je energie van het tevreden maken en houden van gasten? Dan ben jij de supervisor die we zoeken! Wij zoeken iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en veel wil leren.

Front Office Medewerker

Wil jij wonen en werken op een unieke locatie, met het strand en bos naast de deur? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!