Wonen en werken Terschelling

Combineer jij graag het nuttige met het aangename? Kom dan wonen en werken op Terschelling! Onder werktijd steek jij als een echte professional de handen uit de mouwen en in je vrije tijd verken je het eiland. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland! Ook zijn er talloze prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. En jaarlijks vindt hier in juni het wereldberoemde Oerol Festival plaats; dat wil je absoluut niet missen!

Wat werk betreft zit je bij Waddenvacatures helemaal gebeiteld. Bij ons vind je een ruim aanbod vacatures voor de leukste banen. Solliciteer op een geschikte functie en kom wonen en werken op Terschelling!

Wonen en werken Terschelling camping

Je hebt een ruime keuze uit functies als je wilt wonen en werken op Terschelling. Op de camping, in de horeca en in hotels wordt, zeker in de zomermaanden, veel gemotiveerd personeel gezocht. Wij hebben leuke tijdelijke én uitdagende vaste banen voor zowel beginners als mensen met meer ervaring. Doorzoek alle vacatures op Waddenvacatures voor een goede indruk van de vele mogelijkheden. Hard werken is een must als je wilt wonen en werken op Terschelling op een camping. Maar met het plezier van de gasten als jouw drijfveer zal dit geen enkel probleem zijn!

Wonen en werken Terschelling horeca

Waddenvacatures heeft ieder jaar weer diverse mogelijkheden om te wonen en werken op Terschelling in de horeca. In de bediening en in de keuken is veel vraag naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Als je kiest voor een (tijdelijke) baan op Terschelling, regelt je werkgever in de meeste gevallen de huisvesting. Zo hoef jij je alleen nog druk te maken over je sollicitatiebrief en wat je allemaal meeneemt in je koffer! Naast tijdelijke banen vind je bij ons ook vacatures waarmee werken op een eiland op permanente basis mogelijk wordt. Lijkt dit je wat en wil je graag wonen en werken op Terschelling in de horeca? Bekijk dan al onze vacatures op Terschelling en solliciteer naar jouw droomfunctie!

Medewerker bediening gastrobar Terschelling (woonruimte aanwezig)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij gastrobar Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

Receptiemedewerker m/v Camping Terschelling

Wij zoeken een collega voor de functie als (hoofd) receptionist bij onze familie Camping. We bieden een prachtige werkplek en een goed salaris. Vaste aanstelling bespreekbaar na zomerperiode, huisvesting in overleg!

27 Mar 2023 - 1 Sep 2023

Zelfstandig werkend kok Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te werken in het hartje van West-Terschelling? Gelegen aan het Brandarisplein heeft ons restaurant een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

17 Mar 2023

Bedieningsmedewerker Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te werken in het hartje van West-Terschelling? Gelegen aan het Brandarisplein heeft ons restaurant een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

17 Mar 2023

Zelfstandig werkend kok Terschelling (huisvesting aanwezig)

Wil jij wonen en werken op Terschelling en ben je op zoek naar een uitdagende baan in één van de betere keukens die het eiland rijk is? Met ingang van maart 2023 zoeken wij een zelfstandig werkend kok.

15 Mar 2023 - 31 Dec 2023

Zelfstandig werkend kok Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Je werkt met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eilandgevoel, dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024

Eerste medewerker bediening

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij een vakantiebaan op een supergezellig eiland? Kom werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig.

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024

Verkoopmedewerker VERS Terschelling

Kom jij werken in onze compleet vernieuwde winkel?! Wij hebben een leuke baan met woonruimte voor jou! Maak van klanten fans als verkoopmedewerker bij Jumbo & Bakkerij Mier!

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024

Teamleider supermarkt Terschelling

Dankzij jou wordt boodschappen doen bij Jumbo Mier elke keer nog iets leuker. Je motiveert mensen, spot talent en helpt je team het beste uit zichzelf te halen.

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024