Wonen en werken Terschelling

Combineer jij graag het nuttige met het aangename? Kom dan wonen en werken op Terschelling! Onder werktijd steek jij als een echte professional de handen uit de mouwen en in je vrije tijd verken je het eiland. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland! Ook zijn er talloze prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. En jaarlijks vindt hier in juni het wereldberoemde Oerol Festival plaats; dat wil je absoluut niet missen!

Wat werk betreft zit je bij Waddenvacatures helemaal gebeiteld. Bij ons vind je een ruim aanbod vacatures voor de leukste banen. Solliciteer op een geschikte functie en kom wonen en werken op Terschelling!

Wonen en werken Terschelling camping

Je hebt een ruime keuze uit functies als je wilt wonen en werken op Terschelling. Op de camping, in de horeca en in hotels wordt, zeker in de zomermaanden, veel gemotiveerd personeel gezocht. Wij hebben leuke tijdelijke én uitdagende vaste banen voor zowel beginners als mensen met meer ervaring. Doorzoek alle vacatures op Waddenvacatures voor een goede indruk van de vele mogelijkheden. Hard werken is een must als je wilt wonen en werken op Terschelling op een camping. Maar met het plezier van de gasten als jouw drijfveer zal dit geen enkel probleem zijn!

Wonen en werken Terschelling horeca

Waddenvacatures heeft ieder jaar weer diverse mogelijkheden om te wonen en werken op Terschelling in de horeca. In de bediening en in de keuken is veel vraag naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Als je kiest voor een (tijdelijke) baan op Terschelling, regelt je werkgever in de meeste gevallen de huisvesting. Zo hoef jij je alleen nog druk te maken over je sollicitatiebrief en wat je allemaal meeneemt in je koffer! Naast tijdelijke banen vind je bij ons ook vacatures waarmee werken op een eiland op permanente basis mogelijk wordt. Lijkt dit je wat en wil je graag wonen en werken op Terschelling in de horeca? Bekijk dan al onze vacatures op Terschelling en solliciteer naar jouw droomfunctie!

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

10 Jan 2022 - 1 Jan 2023

Kok Terschelling (huisvesting + jaarcontract)

Kom jij de kunst af kijken van de Chef? Word kok bij de Heeren en kom wonen en werken op Terschelling!

15 Mar 2022 - 1 Apr 2023

Bediening Terschelling (Huisvesting + jaarcontract!)

Werken op Terschelling, wie wil dat nu niet! Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid?

15 Mar 2022 - 1 Apr 2023

Sous chef / Zelfstandig werkend kok m/v Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Als kok werk je met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eiland gevoel , dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

10 Jan 2022 - 1 Nov 2022

Verkoopmedewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

1 Feb 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend kok / sous chef Terschelling (woning aanwezig)

Gewoon lekker koken en mooie dingen maken, dat is koken bij Café-Restaurant Onder de Pannen op Terschelling. No nonsens cooking: robuust maar verzorgd. Bij Onder de Pannen hebben werk je in een team met passie voor goed eten en de bereiding daarvan.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Medewerker bediening Terschelling (privé of gedeelde woning aanwezig)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Bediening Topper Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Vanaf voorjaar 2022 bieden wij een leuke baan met huisvesting aan.

14 Mar 2022 - 1 Jan 2023

Boschrijck: Hotel Manager

Als hotel manager ben jij het gezicht van het hotel, verantwoordelijk voor zowel de gast als iedereen op de vloer. De hoogste tevredenheid van alle partijen is jouw speerpunt.

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

5 Jan 2022 - 1 Nov 2022