Wonen en werken Terschelling

Combineer jij graag het nuttige met het aangename? Kom dan wonen en werken op Terschelling! Onder werktijd steek jij als een echte professional de handen uit de mouwen en in je vrije tijd verken je het eiland. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Brandaris, de oudste vuurtoren van Nederland! Ook zijn er talloze prachtige beeldhouwwerken te bewonderen. En jaarlijks vindt hier in juni het wereldberoemde Oerol Festival plaats; dat wil je absoluut niet missen!

Wat werk betreft zit je bij Waddenvacatures helemaal gebeiteld. Bij ons vind je een ruim aanbod vacatures voor de leukste banen. Solliciteer op een geschikte functie en kom wonen en werken op Terschelling!

Wonen en werken Terschelling camping

Je hebt een ruime keuze uit functies als je wilt wonen en werken op Terschelling. Op de camping, in de horeca en in hotels wordt, zeker in de zomermaanden, veel gemotiveerd personeel gezocht. Wij hebben leuke tijdelijke én uitdagende vaste banen voor zowel beginners als mensen met meer ervaring. Doorzoek alle vacatures op Waddenvacatures voor een goede indruk van de vele mogelijkheden. Hard werken is een must als je wilt wonen en werken op Terschelling op een camping. Maar met het plezier van de gasten als jouw drijfveer zal dit geen enkel probleem zijn!

Wonen en werken Terschelling horeca

Waddenvacatures heeft ieder jaar weer diverse mogelijkheden om te wonen en werken op Terschelling in de horeca. In de bediening en in de keuken is veel vraag naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Als je kiest voor een (tijdelijke) baan op Terschelling, regelt je werkgever in de meeste gevallen de huisvesting. Zo hoef jij je alleen nog druk te maken over je sollicitatiebrief en wat je allemaal meeneemt in je koffer! Naast tijdelijke banen vind je bij ons ook vacatures waarmee werken op een eiland op permanente basis mogelijk wordt. Lijkt dit je wat en wil je graag wonen en werken op Terschelling in de horeca? Bekijk dan al onze vacatures op Terschelling en solliciteer naar jouw droomfunctie!

Sous Chef

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie? Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken?

Kok / Keukenhulp

In west Terschelling, vlak bij de haven zit ons " fine dine" restaurant en mini wellness hotel. Voor onze keuken zoek ik een kok die mij kan ondersteunen bij de bereiding van lekkere, verse gerechten met zo veel mogelijke eilander ingrediënten (oa van eigen bio- tuin).

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Keuken en bedienend personeel Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor zowel het keuken- als het bedieningsteam zoeken wij leuke collega’s die vanaf half augustus kunnen starten! Huisvesting is aanwezig, wij bieden zowel banen voor het naseizoen als jaarrond aan.

8 Aug 2022 - 8 Aug 2023

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

27 Jun 2022 - 27 Jun 2023

Vakantiewerk bediening medewerker (incl huisvesting)

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij een vakantiebaan op een super gezellig eiland? Kom werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig :-)

24 Jun 2022 - 24 Jun 2023

Sous chef m/v Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Je werkt met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eiland gevoel , dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

21 Jun 2022 - 21 Jun 2023

Bediening medewerer Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Wij bieden een leuke baan met huisvesting aan.

4 Jul 2022 - 27 Jun 2023

Kok bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ben jij een smaakmaker en bereid je graag de lekkerste gerechten? Voel jij je in je element aan het strand en spreekt de vrijheid van het eilandleven je aan? Dan is dit jouw kans!

15 Jun 2022 - 15 Jun 2023

Verkoopmedewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023

Zelfstandig werkend kok

Werkplek als zelfstandig werkend kok op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!