Werken op een eiland

Het platteland heb je al gezien en een drukke stad draait ook wel zonder jou. Dus waarom zou je niet gaan werken op een eiland? Hier vind je de uitdaging waar je naar op zoek bent! Op de website van Waddenvacatures kun je kiezen uit verschillende tijdelijke en vaste banen. Creëer als topkok de heerlijkste gerechten of breng ze juist rond door in de bediening van een restaurant te gaan werken. Heb jij de nodige kennis, ervaring en passie om te gaan werken op een eiland? Dan zit je helemaal goed bij Waddenvacatures!

Werken op een eiland Texel

Aan gezelligheid is er geen enkel gebrek als je in de zomer gaat werken op een eiland. Texel, bijvoorbeeld, is een zeer populaire bestemming voor binnen- én buitenlandse toeristen. Op Waddenvacatures vind je verschillende functies waar veel interactie met deze uiteenlopende gasten bij komt kijken. Tenzij je natuurlijk liever op de achtergrond werkt, in de keuken of als schoonmaker!

Bekijk onze diverse vacatures op Texel om te zien of jouw uitdaging er tussen zit. Ben je er klaar voor om ervaring op te doen of deze juist te benutten? Dan moet werken op een eiland zoals Texel jou wel op het lijf geschreven zijn! Bekijk ook onze andere betrekkingen, zoals de uiteenlopende vacatures op Ameland.

Wonen en werken op een eiland

Je doet er altijd goed aan als je wonen en werken op een eiland met elkaar kunt combineren. Gelukkig hebben veel werkgevers een hoge waardering voor hun personeel en zorgen ze dan ook graag voor hun huisvesting. Zo kun je zorgeloos je werkzaamheden verrichten en in je vrije tijd genieten van de prachtige omgeving! Is dit precies wat je zoekt? Bekijk dan onze diverse vacatures op Terschelling voor de baan van je dromen. Wees er snel bij want wonen en werken op een eiland is erg populair! Via Waddenvacatures vind jij je ideale werkplek midden in de zee.

Medewerker bediening De Koog Texel m/v

Grandcafé Het Plein in De Koog zoekt enthousiaste medewerkers (M/V) voor zowel jaarrond als weekenden en vakanties. Gasten maximaal in de watten door het serveren van heerlijk eten en het leveren van goede service. Daar staan we voor, jij ook? Lees dan snel verder!

Horeca medewerkers Drie Grapen Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor het keuken- en bedieningsteam zoeken wij per direct personeel voor, weekenden, vakantieperiodes en het gehele jaar. Huisvesting is aanwezig.

1 Jun 2024 - 1 Jun 2025

Horeca medewerker camping Terschelling

Voor onze camping met eetcafé zoeken wij per direct een 'horeca knaller'. We bieden gratis huisvesting en gratis lunch en avondeten op je werkdagen!! Kom jij graag bij onze leuke camping werken en ben je minstens tot half juli beschikbaar? Wij komen graag met jou in contact!

1 Jun 2024 - 28 Aug 2024

Vacature vakantietoppers bij Strandaviljoen de Branding (Incl. Huisvesting)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije en vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als keukenmedewerker thuis bij ons strandpaviljoen. Spreekt jou dit aan? Wij hebben per direct werk voor eindexamenkandidaten!

1 Jun 2024 - 1 Sep 2024

Receptie Bij Jef

Wil je werken op topniveau en het beste uit jezelf halen? Ben je gastvrij, communicatief vaardig met een hart voor ons vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

1 Jun 2024

Koks en keukenmedewerkers Trattoria Oliva, Vlieland

Trattoria Oliva is open! Gelegen op de historische plek van Restaurant Puur in de Dorpsstraat, bieden wij een combinatie van Italiaanse tradities en moderne flair.

17 May 2024

Bediening medewerkers Trattoria Oliva, Vlieland

Trattoria Oliva, gevestigd op de charmante locatie van het voormalige Restaurant Puur in de Dorpsstraat, is nu geopend! Bij ons vind je een plek waar Italiaanse traditie en eigenzinnigheid samenkomen, allemaal overgoten met een flinke dosis plezier.

17 May 2024

F&B Supervisor

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Aparthotel Boschrijck op Terschelling. File vrij, het mooiste eiland van Nederland en binnen 5 minuten op je werk in het hotel. Wie wil dit nu niet!

Afwasmedewerker Bij Jef Texel

Is voor jou geen zee te hoog? Pak dan de boot naar Texel. Dat is trouwens dichterbij dan je denkt!

1 Jun 2024

Bediening Restaurant Terschelling (Huisvesting aanwezig)

Werken op Terschelling, wie wil dat nu niet! Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Je kunt direct starten tot einde zomerseizoen of langer naar gelang jouw beschikbaarheid.