Werk op Schiermonnikoog

Wil jij werken en tegelijkertijd een vakantiegevoel ervaren? Dan is werk op Schiermonnikoog zeker geschikt voor jou. Dit is naast de naam van het eiland ook de enige plaats die er te vinden is; in de achttiende eeuw werd het oorspronkelijke dorp Westerburen namelijk langzaam maar zeker verzwolgen door de zee!

Maar maak je geen zorgen, het aantal openstaande functies en het eiland zelf blijven ruimschoots boven water. Dat bewijst het ruime aanbod van Waddenvacatures wel! In het toeristenseizoen is het druk op het eiland dus je zult hard moeten werken, maar de vele voordelen maken het dat dubbel en dwars waard. Ga een geweldige tijd tegemoet en kies voor tijdelijk of vast werk op Schiermonnikoog!

Horeca werk op Schiermonnikoog

Bij Waddenvacatures heb je een ruime keuze uit banen. Horeca werk op Schiermonnikoog is er, zeker in de zomermaanden, volop. Als je voor (tijdelijk) werk op een Waddeneiland kiest, regelt je werkgever in veel gevallen huisvesting. Alles wat jij nog moet doen is solliciteren, je koffer pakken en de overtocht naar het eiland boeken. Zie jij jezelf al gasten bedienen op het terras van een strandtent of de heerlijkste gerechten maken in de keuken? Het zou zomaar kunnen als je solliciteert op één van onze vacatures voor horeca werk op Schiermonnikoog!

Werk op Schiermonnikoog zomer

Wil je in de vakantie even helemaal weg? Dan is werk op Schiermonnikoog in de zomer een aanrader. Je verblijft langere tijd op het eiland, dat trouw bewaakt wordt door de karakteristieke Noordertoren. Hier ga je aan de slag in de horeca, schoonmaak of misschien wel als receptionist(e). In je vrije tijd kun je een bezoekje brengen aan de bakens van het Willemsduin en de Kobbeduinen, het bunkermuseum Schlei en de vogelkijkhut van de Westerplas.

Hotels, winkels en restaurants hebben veel werk op Schiermonnikoog in de zomer. Als jij graag de handen uit de mouwen steekt om toeristen een geweldige vakantie te bezorgen, zijn onze functies perfect voor jou. Daarnaast hebben wij ook vele vacatures voor Terschelling en vacatures voor Ameland. Spreekt werken op een eiland je aan? Twijfel dan niet, bekijk alle vacatures op onze website, solliciteer en wie weet wil je na het vinden van een baan op Schiermonnikoog er nooit meer weg!

Horeca medewerkers Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen? Ambrosijn zoekt gezellige collega’s voor de ijssalon, bar,- bediening, keuken en de huishouding van het hotel.

Kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Kun jij niet wachten om lekker aan het werk te gaan op het mooie en gezellige eiland Schiermonnikoog? Wij zoeken een leuke man/vrouw die in onze keuken wil komen werken!