Vakantiewerk Terschelling

Vakantie vieren maar toch je handen uit de mouwen steken? Ga voor vakantiewerk op Terschelling! Met meerdere jongerencampings en de vele kroegjes is Terschelling het populairste wadden eiland onder de jeugd. Kom werken op één van de campings of ga aan de slag in de horeca. Wanneer je kiest voor vakantiewerk op Terschelling ben je verzekerd van een geweldige ervaring en als bonus staat het ook nog eens leuk op je cv!

Vacatures vakantiewerk Terschelling

Bij Waddenvacatures vind je veel vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. In het hoogseizoen is er een ruim aanbod vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. Door de vele toeristen zul je lange dagen maken en hard moeten werken. Daartegenover krijg je een leuke baan met een aantrekkelijk salaris. Ook over huisvesting hoef je je geen zorgen te maken, dit wordt geregeld door de werkgever. Bekijk alle vacatures voor vakantiewerk op Terschelling op onze website en kom werken op een eiland!.

Vakantiewerk horeca Terschelling

Ga voor een uitdaging en kies voor vakantiewerk in de horeca op Terschelling. De werkdagen zijn uitdagend, maar het prachtige eiland en de leuke tijd die je zal hebben maakt alles goed. Je zal er geen spijt van krijgen wanneer je kiest voor een bijbaantje op een eiland. Bekijk de vacatures op Terschelling en solliciteer direct! Zoek je liever een baan voor langere termijn, er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen vakantiewerk op Terschelling. Ga voor een onvergetelijke ervaring op Terschelling en reageer op één van de vele vacatures die wij je bieden!

Bar / bedieningsmedewerker m/v (fulltime Terschelling)

Een leuke baan én de tijd van je leven hebben? Kom dan werken bij De Dammesaan!

29 Sep 2023

Eerste medewerker bediening

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij voor het naseizoen een leuke baan als 1e medewerker op een supergezellig eiland? Kom dan werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig.

29 Sep 2023

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

29 Sep 2023 - 30 Nov 2023

Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

Afwasser / keukenhulp Terschelling

Een leuke tijd beleven en ervaring opdoen in de horeca, word keukenhulp op Terschelling! Wij zoeken iemand die tot eind oktober kan blijven werken en bieden een fulltime baan met huisvesting aan!

Bediening medewerker Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Wij bieden een leuke baan met huisvesting aan en zoeken een kandidaat die tenminste tot eind september of eind oktober kan komen werken.

Housekeeping Supervisor

Er ontgaat jou werkelijk niets. Gekreukte lakens in een net gereedgemaakte hotelkamer? Niet in jouw dienst! Stof op de gang? Je moet er niet aan denken… Jij stuurt je collega’s in de Housekeeping operationeel aan.

Bedieningsmedewerker (leidinggevend) Gastrobar Terschelling (woonruimte aanwezig)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Gastrobar Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

Medewerkers Supermarkt Terschelling

Zorg jij graag voor tevreden klanten en ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Wij zoeken medewerkers voor verschillende afdelingen!