Vakantiewerk Terschelling

Vakantie vieren maar toch je handen uit de mouwen steken? Ga voor vakantiewerk op Terschelling! Met meerdere jongerencampings en de vele kroegjes is Terschelling het populairste wadden eiland onder de jeugd. Kom werken op één van de campings of ga aan de slag in de horeca. Wanneer je kiest voor vakantiewerk op Terschelling ben je verzekerd van een geweldige ervaring en als bonus staat het ook nog eens leuk op je cv!

Vacatures vakantiewerk Terschelling

Bij Waddenvacatures vind je veel vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. In het hoogseizoen is er een ruim aanbod vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. Door de vele toeristen zul je lange dagen maken en hard moeten werken. Daartegenover krijg je een leuke baan met een aantrekkelijk salaris. Ook over huisvesting hoef je je geen zorgen te maken, dit wordt geregeld door de werkgever. Bekijk alle vacatures voor vakantiewerk op Terschelling op onze website en kom werken op een eiland!.

Vakantiewerk horeca Terschelling

Ga voor een uitdaging en kies voor vakantiewerk in de horeca op Terschelling. De werkdagen zijn uitdagend, maar het prachtige eiland en de leuke tijd die je zal hebben maakt alles goed. Je zal er geen spijt van krijgen wanneer je kiest voor een bijbaantje op een eiland. Bekijk de vacatures op Terschelling en solliciteer direct! Zoek je liever een baan voor langere termijn, er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen vakantiewerk op Terschelling. Ga voor een onvergetelijke ervaring op Terschelling en reageer op één van de vele vacatures die wij je bieden!

Sous Chef

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging op een unieke locatie? Ben jij de creatieve culinaire duizendpoot die wij zoeken?

Kok / Keukenhulp

In west Terschelling, vlak bij de haven zit ons " fine dine" restaurant en mini wellness hotel. Voor onze keuken zoek ik een kok die mij kan ondersteunen bij de bereiding van lekkere, verse gerechten met zo veel mogelijke eilander ingrediënten (oa van eigen bio- tuin).

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Keuken en bedienend personeel Terschelling

Kom werken op Terschelling! Bij restaurant de Drie Grapen is het altijd een gezellige drukte. Voor zowel het keuken- als het bedieningsteam zoeken wij leuke collega’s die vanaf half augustus kunnen starten! Huisvesting is aanwezig, wij bieden zowel banen voor het naseizoen als jaarrond aan.

8 Aug 2022 - 8 Aug 2023

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

13 Jun 2022 - 13 Jun 2023

Vakantiewerk bediening medewerker (incl huisvesting)

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij een vakantiebaan op een super gezellig eiland? Kom werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig :-)

24 Jun 2022 - 24 Jun 2023

Sous chef m/v Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Je werkt met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eiland gevoel , dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

21 Jun 2022 - 21 Jun 2023

Bediening medewerer Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Wij bieden een leuke baan met huisvesting aan.

27 Jun 2022 - 27 Jun 2023

Kok bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Ben jij een smaakmaker en bereid je graag de lekkerste gerechten? Voel jij je in je element aan het strand en spreekt de vrijheid van het eilandleven je aan? Dan is dit jouw kans!

15 Jun 2022 - 15 Jun 2023

Verkoopmedewerker Jumbo Mier Terschelling

Kom jij werken in de gezelligste supermarkt op het mooie Terschelling en ga je op je vrije dag lekker naar het strand? Wij zoeken gezellige collega's die met ons het avontuur willen aangaan. Wij bieden vakantiewerk, seizoen banen en jaarcontracten aan!

22 Jun 2022 - 22 Jun 2023

Verkoopmedewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023