Vakantiewerk Terschelling

Vakantie vieren maar toch je handen uit de mouwen steken? Ga voor vakantiewerk op Terschelling! Met meerdere jongerencampings en de vele kroegjes is Terschelling het populairste wadden eiland onder de jeugd. Kom werken op één van de campings of ga aan de slag in de horeca. Wanneer je kiest voor vakantiewerk op Terschelling ben je verzekerd van een geweldige ervaring en als bonus staat het ook nog eens leuk op je cv!

Vacatures vakantiewerk Terschelling

Bij Waddenvacatures vind je veel vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. In het hoogseizoen is er een ruim aanbod vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. Door de vele toeristen zul je lange dagen maken en hard moeten werken. Daartegenover krijg je een leuke baan met een aantrekkelijk salaris. Ook over huisvesting hoef je je geen zorgen te maken, dit wordt geregeld door de werkgever. Bekijk alle vacatures voor vakantiewerk op Terschelling op onze website en kom werken op een eiland!.

Vakantiewerk horeca Terschelling

Ga voor een uitdaging en kies voor vakantiewerk in de horeca op Terschelling. De werkdagen zijn uitdagend, maar het prachtige eiland en de leuke tijd die je zal hebben maakt alles goed. Je zal er geen spijt van krijgen wanneer je kiest voor een bijbaantje op een eiland. Bekijk de vacatures op Terschelling en solliciteer direct! Zoek je liever een baan voor langere termijn, er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen vakantiewerk op Terschelling. Ga voor een onvergetelijke ervaring op Terschelling en reageer op één van de vele vacatures die wij je bieden!

Medewerker bediening gastrobar Terschelling (woonruimte aanwezig)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij gastrobar Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

Receptiemedewerker m/v Camping Terschelling

Wij zoeken een collega voor de functie als (hoofd) receptionist bij onze familie Camping. We bieden een prachtige werkplek en een goed salaris. Vaste aanstelling bespreekbaar na zomerperiode, huisvesting in overleg!

27 Mar 2023 - 1 Sep 2023

Zelfstandig werkend kok Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te werken in het hartje van West-Terschelling? Gelegen aan het Brandarisplein heeft ons restaurant een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

17 Mar 2023

Bedieningsmedewerker Flaman Terschelling

Lijkt het jou leuk om te werken in het hartje van West-Terschelling? Gelegen aan het Brandarisplein heeft ons restaurant een groot zonneterras. Met het uitzicht op vuurtoren de Brandaris en het levendige plein is er altijd wat te zien en te beleven. Er is geen dag hetzelfde!

17 Mar 2023

Zelfstandig werkend kok Terschelling (huisvesting aanwezig)

Wil jij wonen en werken op Terschelling en ben je op zoek naar een uitdagende baan in één van de betere keukens die het eiland rijk is? Met ingang van maart 2023 zoeken wij een zelfstandig werkend kok.

15 Mar 2023 - 31 Dec 2023

Zelfstandig werkend kok Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Je werkt met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eilandgevoel, dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024

Eerste medewerker bediening

Iedere dag een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Terschelling. Zoek jij een vakantiebaan op een supergezellig eiland? Kom werken bij Loods! Huisvesting is aanwezig.

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024

Verkoopmedewerker VERS Terschelling

Kom jij werken in onze compleet vernieuwde winkel?! Wij hebben een leuke baan met woonruimte voor jou! Maak van klanten fans als verkoopmedewerker bij Jumbo & Bakkerij Mier!

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024

Teamleider supermarkt Terschelling

Dankzij jou wordt boodschappen doen bij Jumbo Mier elke keer nog iets leuker. Je motiveert mensen, spot talent en helpt je team het beste uit zichzelf te halen.

15 Mar 2023 - 15 Mar 2024