Vakantiewerk Terschelling

Vakantie vieren maar toch je handen uit de mouwen steken? Ga voor vakantiewerk op Terschelling! Met meerdere jongerencampings en de vele kroegjes is Terschelling het populairste wadden eiland onder de jeugd. Kom werken op één van de campings of ga aan de slag in de horeca. Wanneer je kiest voor vakantiewerk op Terschelling ben je verzekerd van een geweldige ervaring en als bonus staat het ook nog eens leuk op je cv!

Vacatures vakantiewerk Terschelling

Bij Waddenvacatures vind je veel vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. In het hoogseizoen is er een ruim aanbod vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. Door de vele toeristen zul je lange dagen maken en hard moeten werken. Daartegenover krijg je een leuke baan met een aantrekkelijk salaris. Ook over huisvesting hoef je je geen zorgen te maken, dit wordt geregeld door de werkgever. Bekijk alle vacatures voor vakantiewerk op Terschelling op onze website en kom werken op een eiland!.

Vakantiewerk horeca Terschelling

Ga voor een uitdaging en kies voor vakantiewerk in de horeca op Terschelling. De werkdagen zijn uitdagend, maar het prachtige eiland en de leuke tijd die je zal hebben maakt alles goed. Je zal er geen spijt van krijgen wanneer je kiest voor een bijbaantje op een eiland. Bekijk de vacatures op Terschelling en solliciteer direct! Zoek je liever een baan voor langere termijn, er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen vakantiewerk op Terschelling. Ga voor een onvergetelijke ervaring op Terschelling en reageer op één van de vele vacatures die wij je bieden!

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

10 Jan 2022 - 1 Jan 2023

Kok Terschelling (huisvesting + jaarcontract)

Kom jij de kunst af kijken van de Chef? Word kok bij de Heeren en kom wonen en werken op Terschelling!

15 Mar 2022 - 1 Apr 2023

Bediening Terschelling (Huisvesting + jaarcontract!)

Werken op Terschelling, wie wil dat nu niet! Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid?

15 Mar 2022 - 1 Apr 2023

Sous chef / Zelfstandig werkend kok m/v Terschelling

Iedere dag trots zijn op je werk en de prestatie die je als team neerzet. Als kok werk je met verse, veelal eilander producten, je verrast de gasten met unieke smaken en combinaties. Iedere dag dat heerlijke eiland gevoel , dat is wonen en werken op Terschelling bij LOODS.

10 Jan 2022 - 1 Nov 2022

Verkoopmedewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

1 Feb 2022 - 31 Dec 2022

Zelfstandig werkend kok / sous chef Terschelling (woning aanwezig)

Gewoon lekker koken en mooie dingen maken, dat is koken bij Café-Restaurant Onder de Pannen op Terschelling. No nonsens cooking: robuust maar verzorgd. Bij Onder de Pannen hebben werk je in een team met passie voor goed eten en de bereiding daarvan.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Medewerker bediening Terschelling (privé of gedeelde woning aanwezig)

Onze gasten een topavond bezorgen is alles wat telt bij Onder de Pannen. Bij Onder de Pannen werk je in een team met passie voor goed eten en het serveren daarvan.

12 Jan 2022 - 1 Dec 2022

Bediening Topper Terschelling (Incl huisvesting)

Werken op Terschelling wie wil dat nu niet? Kom jij onze gasten trakteren op een culinaire belevenis vol smaakvolle gastvrijheid? Vanaf voorjaar 2022 bieden wij een leuke baan met huisvesting aan.

14 Mar 2022 - 1 Jan 2023

Boschrijck: Hotel Manager

Als hotel manager ben jij het gezicht van het hotel, verantwoordelijk voor zowel de gast als iedereen op de vloer. De hoogste tevredenheid van alle partijen is jouw speerpunt.

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

5 Jan 2022 - 1 Nov 2022