Vakantiewerk Terschelling

Vakantie vieren maar toch je handen uit de mouwen steken? Ga voor vakantiewerk op Terschelling! Met meerdere jongerencampings en de vele kroegjes is Terschelling het populairste wadden eiland onder de jeugd. Kom werken op één van de campings of ga aan de slag in de horeca. Wanneer je kiest voor vakantiewerk op Terschelling ben je verzekerd van een geweldige ervaring en als bonus staat het ook nog eens leuk op je cv!

Vacatures vakantiewerk Terschelling

Bij Waddenvacatures vind je veel vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. In het hoogseizoen is er een ruim aanbod vacatures voor vakantiewerk op Terschelling. Door de vele toeristen zul je lange dagen maken en hard moeten werken. Daartegenover krijg je een leuke baan met een aantrekkelijk salaris. Ook over huisvesting hoef je je geen zorgen te maken, dit wordt geregeld door de werkgever. Bekijk alle vacatures voor vakantiewerk op Terschelling op onze website en kom werken op een eiland!.

Vakantiewerk horeca Terschelling

Ga voor een uitdaging en kies voor vakantiewerk in de horeca op Terschelling. De werkdagen zijn uitdagend, maar het prachtige eiland en de leuke tijd die je zal hebben maakt alles goed. Je zal er geen spijt van krijgen wanneer je kiest voor een bijbaantje op een eiland. Bekijk de vacatures op Terschelling en solliciteer direct! Zoek je liever een baan voor langere termijn, er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen vakantiewerk op Terschelling. Ga voor een onvergetelijke ervaring op Terschelling en reageer op één van de vele vacatures die wij je bieden!

Leerling keuken

Leerplek in de keuken op een unieke locatie, inclusief kost en inwoning!

Afdelingsmanager Kassa Jumbo Terschelling

Een uitdagende baan als afdelingsmanager; Jij streeft naar de beste klantbeleving, samen met je team zorg je voor een aantrekkelijke afdeling waar alles op rolletjes loopt!

29 Nov 2022 - 29 Nov 2023

Verkoopmedewerker Jumbo Terschelling

Kom jij nazomeren op terschelling? Wij hebben een leuke baan met woonruimte voor jou!

28 Nov 2022 - 28 Nov 2023

Horecamedewerker De Walvis, Terschelling (inclusief huisvesting)

Het leven vieren met gezellige gasten op een prachtige locatie; daar gaan wij voor! Wil jij dit ook, kom dan werken bij Paviljoen De Walvis.

28 Nov 2022 - 28 Nov 2023

Horecamedewerker bij De Branding (incl. huisvesting op Terschelling)

Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding. Heb jij een gastvrije maar vooral ook avontuurlijke instelling, houd jij van summervibes, de aanblik van overdrijvende wolken en het ritme van het getij? Dan voel jij je als bediening of keuken medewerker thuis bij ons strandpaviljoen.

23 Nov 2022 - 30 Nov 2022

Supermarkt medewerkers (werken + wonen op Terschelling)

Bij ons wordt het ritme bepaald door de aankomst van de boten. Is het niet de gezellige drukte van winkelende toeristen dan is het wel de aankomst van de vracht. Er is altijd wat te doen en het is nooit saai! 

23 Nov 2022 - 9 Nov 2023

Medewerker Supermarkt Terschelling (jaarcontract)

Ben je op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is en zorg je er graag voor tevreden klanten? Ben je op zoek naar een baan met woonruimte? Kom werken op Terschelling!  Voor ons nieuw te openen winkel zoeken wij medewerkers voor het gehele jaar!

8 Dec 2022 - 8 Dec 2023

Restaurant Supervisor

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Aparthotel Boschrijck op Terschelling.

Bijbaan Horeca

Bijbaan bij Hotel Schylge op Terschelling, inclusief woonruimte

Front office supervisor

Wij zijn op zoek naar een Hospitalitytalent en ambassadeur voor Aparthotel Boschrijck op Terschelling.