Vakantiewerk Schiermonnikoog

Heb je voor de zomer nog geen plannen en wil je van de nood een deugd maken? Dan is vakantiewerk op Schiermonnikoog echt wat voor je! In het hoogseizoen strijken toeristen uit alle windstreken neer in dit prachtige gebied, wat garant staat voor genoeg uitzichten op een leuk baantje. Zo kun je werken in de horeca, op een camping of in één van de vele gezellige winkeltjes die het eiland rijk is. Meld je daarom aan voor vakantiewerk op Schiermonnikoog bij Waddenvacatures!

Vacatures vakantiewerk Schiermonnikoog

Op onze site vind je volop vacatures voor vakantiewerk op Schiermonnikoog. Het hele jaar door vormen de Waddeneilanden een komen en gaan van toeristen en dagjesmensen. Daarom kun je in elk seizoen in deze prachtige gebieden werken! Weet jij als geen ander hoe je met bepakte dienbladen over een tjokvol strandpaviljoen laveert of zoek je nog een goed betaalde schoonmaakklus? Grijp dan je kans door via onze vacatures vakantiewerk op Schiermonnikoog te gaan doen!

Vakantiewerk horeca Schiermonnikoog

Je vervelen op de Waddeneilanden is bijna onmogelijk. Het eilandleven biedt zon, zee, strand en leuke baantjes. Bekijk daarom onze uitgebreide vacatures op Schiermonnikoog.Je zit goed als je op zoek bent naar vakantiewerk in de horeca op Schiermonnikoog! Als je voor een langere tijd op het eiland wilt verblijven voor je werk, hoef je je in de meeste gevallen geen zorgen te maken; je werkgever regelt dit maar wat graag voor je. Wil je ook in andere seizoenen aan de slag of zoek een baan op een ander eiland? Bekijk dan alle vacatures op onze website! Voor vakantiewerk in de horeca op Schiermonnikoog moet je bij Waddenvacatures.nl zijn.

Horecamedewerker Schiermonnikoog

Maak jij ons team compleet? Kom weekenden en vakanties werken op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog!

1 Apr 2023 - 31 Oct 2023

Seizoen medewerkers Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen? Ambrosijn zoekt gezellige collega’s voor de ijssalon, bar,- bediening, keuken en de huishouding van het hotel.

Medewerker Supermarkt Schiermonnikoog (Fulltime incl. huisvesting)

Kom werken als (allround) medewerker supermarkt en wonen op Schiermonnikoog! Werken op een eiland is een unieke ervaring! Wil jij deze ervaring niet missen, grijp dan nu je kans! Wij bieden contracten aan het voor seizoen en het gehele jaar.

Allround medewerker eetcafé Schiermonnikoog

Bij ons is er altijd reuring in de zaak en daarom kunnen wij jouw goed gebruiken. Of het nu gaat om vakantiewerk, seizoen- of een jaarbetrekking bij ons vind je de baan die jij zoekt!

Allround horeca medewerker (seizoenswerk)

Voor een goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog zoeken wij vanaf april t/m oktober een algemeen medewerker. Het betreft een mooi eilander bedrijf waar in een gezellig en hecht team gewerkt wordt, huisvesting is aanwezig!

15 Apr 2022 - 31 Oct 2023