Vakantiewerk Schiermonnikoog

Heb je voor de zomer nog geen plannen en wil je van de nood een deugd maken? Dan is vakantiewerk op Schiermonnikoog echt wat voor je! In het hoogseizoen strijken toeristen uit alle windstreken neer in dit prachtige gebied, wat garant staat voor genoeg uitzichten op een leuk baantje. Zo kun je werken in de horeca, op een camping of in één van de vele gezellige winkeltjes die het eiland rijk is. Meld je daarom aan voor vakantiewerk op Schiermonnikoog bij Waddenvacatures!

Vacatures vakantiewerk Schiermonnikoog

Op onze site vind je volop vacatures voor vakantiewerk op Schiermonnikoog. Het hele jaar door vormen de Waddeneilanden een komen en gaan van toeristen en dagjesmensen. Daarom kun je in elk seizoen in deze prachtige gebieden werken! Weet jij als geen ander hoe je met bepakte dienbladen over een tjokvol strandpaviljoen laveert of zoek je nog een goed betaalde schoonmaakklus? Grijp dan je kans door via onze vacatures vakantiewerk op Schiermonnikoog te gaan doen!

Vakantiewerk horeca Schiermonnikoog

Je vervelen op de Waddeneilanden is bijna onmogelijk. Het eilandleven biedt zon, zee, strand en leuke baantjes. Bekijk daarom onze uitgebreide vacatures op Schiermonnikoog.Je zit goed als je op zoek bent naar vakantiewerk in de horeca op Schiermonnikoog! Als je voor een langere tijd op het eiland wilt verblijven voor je werk, hoef je je in de meeste gevallen geen zorgen te maken; je werkgever regelt dit maar wat graag voor je. Wil je ook in andere seizoenen aan de slag of zoek een baan op een ander eiland? Bekijk dan alle vacatures op onze website! Voor vakantiewerk in de horeca op Schiermonnikoog moet je bij Waddenvacatures.nl zijn.

Vakantiewerk Schiermonnikoog (huisvesting)

Een gezellige horecabaan op Schiermonnikoog, die vind je bij de Ware Jakob! Werken op Schier is een ervaring die je niet wilt missen! Huisvesting is aanwezig!

20 Jun 2022 - 1 Sep 2022

Medewerker Fietsverhuur (jaarcontract + huisvesting)

Fietsfanaat en op zoek naar een leuke baan? Kom werken bij Schierfiets op Schiermonnikoog! Let op wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! Woonruimte is aanwezig!

28 Jun 2022 - 14 Jun 2023

Cafetaria medewerker (Schiermonnikoog incl huisvesting)

Bak jij binnenkort de lekkerste snacks op Schiermonnikoog? Wij zoeken toppers van 18+ die ons team kunnen komen ondersteunen in de periode mei t/m september. 

4 Jul 2022 - 27 Jun 2023

Seizoen medewerkers Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan voor de weekenden, schoolvakanties of het gehele seizoen? Ambrosijn zoekt gezellige collega’s voor de ijssalon, bar,- bediening, keuken en de huishouding van het hotel.

Fietsenmaker (incl. huisvesting op Schier)

Een fijne & goed onderhouden fiets, dát is een voorwaarde voor een prettige vakantie op Schiermonnikoog. Met drie vestigingen en 4000 huurfietsen betekent dit iedere dag een nieuwe uitdaging. Ga jij deze uitdaging aan? Dan kun je direct beginnen :-)

16 Jun 2022 - 16 Jun 2023

Bediening medewerker Schiermonnikoog (met huisvesting)

Maak jij ons bediening team compleet? Kom dan werken als gastheer / gastvrouw op het leuke, mooie en oergezellige Schiermonnikoog, je kunt per direct starten!

30 Jun 2022 - 30 Jun 2023

Medewerker Supermarkt Schiermonnikoog (Fulltime incl. huisvesting)

Wil jij graag deel uitmaken van een gezellig team en een oergezellige tijd beleven? Kom werken als (allround) medewerker supermarkt en wonen op Schiermonnikoog!

1 Jul 2022 - 1 Jul 2023

Keukenhulp / kok (huisvesting op Schiermonnikoog)

Kun jij niet wachten om lekker te koken? Wij zoeken een leuke man/vrouw die per direct kan starten als keukenhulp / kok.

5 Jul 2022 - 28 Apr 2023

Allround horeca medewerker

Voor een goed bezocht horeca bedrijf op Schiermonnikoog zoeken wij per september een algemeen medewerker. Het betreft een mooi eilander bedrijf waar in een gezellig en hecht team gewerkt wordt, huisvesting is aanwezig!

1 Sep 2022 - 1 Sep 2023

Bediening of Keukenmedewerker Schiermonnikoog

Zoek jij een leuke baan met huisvesting? Wij zoeken een nieuwe collega voor één van de gezelligste restaurantjes op Schiermonnikoog. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.

29 Jun 2022 - 29 Jun 2023